RADA SA ZELENOG VENCA POKAZALA SVO LICEMERJE: Juče joj sporazum krši ustav, danas žali to nema ništa od toga

Autor:

Vesti

10.03.2023

08:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rada Trajković je objasnila u jednoj izjavi svo svoje licemerje i licemerje njenih pajtosa Boška Obradovića, Milice Đurđević Stamenkovski i Miloša Jovanovića.

RADA SA ZELENOG VENCA POKAZALA SVO LICEMERJE: Juče joj sporazum krši ustav, danas žali to nema ništa od toga

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ

Njena politika se očigledno svodi samo na napad na predsednika Srbije Aleksandra Vučića, pa kad čuje od svojih pajtosa da će predsednik nešto da potpiše ona izjavljuje kako je to pogubno za Srbiju, a onda kada se uspostavi da nema govora niokakvim potpisima, ona peva istu pesmu i navodi da je to opet šteta za Srbiju.

Naime, Rada Trajković poznatija kao Rada sa Zelenog venca danima unazad citira izjave advokata Zdenka Tomanovića da je prihvatanje evropskog predloga protivno ustavu.

Međutim, po oprobanom receptu njeni stavovi se manjaju preko noći. Na tvit Slobodana Georgieva koji je napisao da nema nikakvog sporazuma, Rada je automatski tvrdi kako je to velika šteta za Srbiju.

- Kako sad izgleda. Neće biti nikakvog sporazuma. Neće biti sankcija Rusiji. Možda neki izborčići. Sve već poznato. Samo Kosovo ide u nato. I dobija puno priznanje članica EU. Tako to danas izgleda - napisao je Georgiev na šta mu je Rada Trajković odgovorila: Ako se ovo potvrdi kao istina (a sve na to upućuje) ovo je loša poruka Srbiji koja kao da kaže: “Svi oko vas biće u NATO-u, zaštićeni od vaših ludosti, a vi ostanite crna rupa sa sve Vučićem na čelu.” Ako mi sami trpimo i njega i njegovu politiku, pa što bi to bilo kome smetalo?

Republika

Foto: twitter

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (99)

Loading
stane

10.03.2023 08:25

Rada menja stavove preko noci i to uopste ne cudi posto se zna ko je finansira!

Momir

10.03.2023 08:29

Suština je da si protiv Vučića a onda spontano i protiv srpskih interesa,a tu za sada prednjače Rada i Georgijev.

Gaga

10.03.2023 08:31

Sta vise reci o Radi koja misljenje menja popotrebi, kako je kad koliko placena

Nika

10.03.2023 08:32

Rada je samo jedna od placenih glasnogovornika, ne misli ona sta zaista izgovara vec po narucenom