GORI SRBIJA: Kampaco uporedio Zvezdu i Partizan

Autor:

Sport

22.03.2023

20:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Argentinac otkrio kako on gleda na sve.

GORI SRBIJA: Kampaco uporedio Zvezdu i Partizan

Foto: Starsport

Detalj sa večitog derbija

Košarkaši Crvene zvezde u četvrtak od 19 časova dočekuju Baskoniju u utakmici 30. kola Evrolige, a svoja očekivanja pred taj meč izneo je plejmejker crveno-belih Fakundo Kampaco.

- Biće teško. Dobar su tim, opasni su. Mogu da postižu poene na sve načine, iz svake pozicije... Mi moramo da obratimo pažnju na to, igraju brzo, sa puno energije i mi moramo da budemo pametni i da igramo pametnu košarku. Moramo da igramo dobru odbranu i uz naše navijače mislim da ćemo dobro proći ako to uradimo sve - rekao je Argentinac.

Najbolji igrač gostiju iz Vitorije je Markus Hauard, koji će biti direktan rival Kampacu.

On je glava ove zmije. On je plejmejker koji usrećuje sve i moramo da igramo agresivno na njemu. Moramo da mu otežamo posao - istakao je Fakundo.

Republika

Foto: Starsport

Fakundo Kampaco

Odgovorio je na kraju i na pitanje da li na Malom Kalemegdanu sada razmišljaju samo o AdmiralBet ABA ligi i da li je Zvezda bolja od Partizana.

Naš glavni cilj je samo šta se dešava sada, trenutno, kao ovaj intervju sa vama. Mislim da smo trenutno izjednačeni sa Partizanom. Sve je u detaljima. Ko je pametniji u datom trenutku, ko se više bori... Pobediće uvek onaj ko je bolji u tome. Moramo da radimo samo - podvukao je Kampaco.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Ђорђе Блажевић

22.03.2023 21:22

Све то ништа неће вредети уколико будете продавали живе лопте противнику као до сада! Најискуснији играчи се залете , направе двокорак и скоче , па тек онда размишљају коме ће додати лопту! Не може тако , другари!