RONALDO NAUČIO VELIKU ŽIVOTNU LEKCIJU: Sada sam bolji čovek!

Autor:

Sport

23.03.2023

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Nekada moraš da prođeš kroz neke stvari kako bi video ko je na tvojoj strani."

RONALDO NAUČIO VELIKU ŽIVOTNU LEKCIJU: Sada sam bolji čovek!

Foto: Tanjug/AP

Prvo okupljanje reprezentacija Portugala nakon Svetskog prvenstva i prvo pojavljivanje Kristijana Ronalda pred novinarima u njegovoj zemlji. I opet je napada Al Nasra sebe stavio u centar pažnje. Razlog za to je njegov odlazak iz Mančester junajteda.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo

- Nekada moraš da prođeš kroz neke stvari kako bi video ko je na tvojoj strani - rekao je Ronaldo na konferenciji za štampu reprezentacije Portugala.

- Nemam problem da kažem da sam imao loš period, ali ne žalim. Život ide dalje, sve je to bio deo mog razvoja - nastavio je Ronaldo.

- Kada si na vrhu, često ne vidiš šta je ispod. Sada sam spremniji i učim šta je bitno, nikada nisam bio u situaciji u kakvoj sam se našao prethodnih meseci. Sada sam bolji čovek - zaključio je Portugalac odgovor na niz pitanja novinara o odlasku iz Mančester junajteda tokom Svetskog prventsva u fudbalu.

Portugal će kvalifikacije za EURO 2024 igrati u Grupi J u kojoj su još Slovačka, Island, Luksemburg, Bosna i Hercegovina i Lihtenštajn. Prvi meč "navigatori" igraju u četvrtak od 20.45 protiv Lihtenštajna.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading