KOLIKO ZARAĐUJE ARGENTINAC? Otkrivena Vildozina plata u Zvezdi!

Autor:

Sport

22.03.2023

09:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Litvanci otkrili detalje ugovora nekih asova večitih.

KOLIKO ZARAĐUJE ARGENTINAC? Otkrivena Vildozina plata u Zvezdi!

Foto: Starsport

Luka Vildoza i Fakundo Kampaco

Košarkaši Crvene zvezde ulaze u finiš sezone sa ambicijama da odbrane trofeje u AdmiralBet ABA ligi i domaćem šampionatu.

Kup Koraća je osvojen, u Evroligi nisu ispunjeni svi ciljevi, ali su crveno-beli odigrali neke veoma dobre utakmice, a tokom čitave sezone jedan od najzapaženijih u timu sa Malog Kalemegdana bio je Luka Vildoza.

Argentinac je došao kao veliko pojačanje, opravdao je ulogu istog, a sada je otkriveno i za koji novac igra za Zvezdu. Renomirani portal specijalizovan za košarkaška dešavanja "Basket News" objavio je tekst u kom je otkriveno koliko pojedini košarkaši u Evroligi zarađuju, a jedan od pomenutih bio je i Luka Vildoza.

Republika

Foto: Starsport

Luka Vildoza

Vildoza navodno ima primanja od 80.000 evra mesečno, a u tekstu se navodi da su je za njegove usluge zainteresovan i Panatanaikos.

Argentinac nije uspeo da nađe mesto u NBA ligi, vratio se u Evropu i ponovo je 'oživeo' u Zvezdi. Pokazao je da može da bude jedan od lidera tima, a posle dolaska Fakunda Kampaca je malo pao u formi, ali ukupno gledano je ostavio sjajan utisak. navodi se u tekstu, a spominje se i da je grčki velikan "zagrizao" za njegove usluge.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading