KRAJ SNOVA?! Zvezda dočekala KATASTROFALNE vesti! Crveno-bele NEĆE, PA NEĆE!

Autor:

Sport

18.03.2023

12:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle poraza u Barseloni crveno-beli su dobili nove loše informacije.

KRAJ SNOVA?! Zvezda dočekala KATASTROFALNE vesti! Crveno-bele NEĆE, PA NEĆE!

Foto: Starsport

Bek Crvene zvezde Nemanja Nedović

Neće, pa neće. Ovo je rečenica koja najbolje oslikava stanje u KK Crvena zvezda.

Tim sa Malog Kalemegdana odigrao je više nego korektnu utakmicu u Barseloni, ali je poslednja četvrtina bila kobna, pa je četa Duška Ivanovića poražena rezultatom 85:79.

Bio je ovo treći vezani poraz Zvezde, a ukupno šesti neuspeh na sedam utakmica i jasno je da nešto ne štima u ovom timu. Jedan od poraza u ovoj seriji Crvena zvezda je doživela i od Cibone u AdmiralBet ABA ligi (85:81). Zagrepčani su, i pored toga što se klub nalazi u velikoj krizi, uzeli skalp šampionu, te su dali priliku Partizanu da se domogne prvog mesta u ligaškom delu regionalnog takmičenja.

Republika

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde i trener Duško Ivanović

 

Nedugo posle ove utakmice pojavile su se informacije da bi Cibona mogla da istupi iz AdmiralBet ABA lige, a samim tim bi se svi rezultati njihovih utakmica izbrisali. Ovo bi Zvezdu vratilo na prvo mesto i izabranici Duška Ivanovića mogli bi da budu u prednosti u odnosu na Partizan pred start plej-ofa. Ipak, na Mali Kalemegdan stigle su nove katastrofalne vesti koje su značile kraj snova o povratku na prvo mesto, bar na ovaj način.

Cibona je rešila problem unutar kluba, situacija se stabilizovala i tim će završiti sezonu, te odigrati sve utakmice do kraja.

Zvezda će sada morati da ostvari sve pobede do kraja regularnog dela AdmiralBet ABA lige, ali i da se nada kiksu Partizana kako bi se vratila na prvo mesto pred start plej-ofa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Goran

18.03.2023 22:05

Nije da ih neće,nego neznaju nista