ŽELJKOVA LUDA DRUŽINA! Partizan napravio ČUDO, crno-beli kao NBA timovi!

Autor:

Sport

17.03.2023

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki preokreti na mečevima protiv Crvene zvezde i Efesa ostaće zlatnim slovima upisani u istoriju kluba.

ŽELJKOVA LUDA DRUŽINA! Partizan napravio ČUDO, crno-beli kao NBA timovi!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana

Košarkaši Partizana nastavili su sa fenomenalnim partijama, pa su pobedom protiv šampiona Evrope, Efesa, u gostima (97:84) stigli blizu plasmana u top osam fazu Evrolige.

Crno-beli su na ovom meču u prvoj četvrtini gubili sa 17 poena razlike, ali su smogli snage da dođu do preokreta i slave. Nešto slično su uradili i par dana pre toga kada su u okviru AdmiralBet ABA lige gubili od Crvene zvezde sa 20 poena razlike, a na kraju su slavili rezultatom 92:81.

Na ova dva meča Partizan je odigrao u stilu NBA timova i uspeo da napravi ukupno 61 poen razlike, kada se zbirno gleda koliko su gubili, a koji je rezultat bio na kraju.

Republika

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana

 

Crvena zvezda je, dakle, u jednom trenutku imala plus 20 u odnosu na Partizan, a crno-beli su slavili sa plus 11 i kada se to sabere dolazi se do 31 poena. Protiv Efesa je najveći minus bio 17 razlike, a susret se završio sa plus 13 za Partizan i kada se to sabere dolazi se do 30 poena.

Znači, Željkova luda družina se dva puta vraćala iz zaostatka i ukupno je napravila 61 poen razlike na ove dve utakmice.

Zaista impresivno, čak i za NBA timove, a ne za Partizan!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading