EKSKLUZIVNO: Evo šta je Filip Petrušev izjavio u policiji!

Autor:

Sport

15.03.2023

15:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdin košarkaš je bio u PU Beograd.

EKSKLUZIVNO: Evo šta je Filip Petrušev izjavio u policiji!

Foto: Vladimir Lukić

Filip Petrušev, krilni centar Crvene zvezde i reprezentacije Srbije, bio je danas u PU Beograd, gde je u pratnji svog advokata dao izjavu povodom nemilih događanja na večitom derbiju u okviru AdmiralBet ABA lige.

Naime, Petrušev se na toj utakmici sukobio sa centrom Partizana Matijasom Lesorom, koji je pokušao da ga napadne na startu četvrte deonice, a ono što mu nije pošlo tad za rukom, jeste po završetku meča.

Tada je Francuz napao Zvezdinog košarkaša, a tom prilikom mu je i zadao dva udarca u glavu, pre nego što su ostali igrači na terenu uspeli da ga obuzdaju.

Zbog tih događaja, danas je krilni centar reprezentacije Srbije bio gost PU Beograd, gde je dao izjavu.

Foto: Vladimir Lukić

Filip Petrušev sa svojim advokatom

Kako ekskluzivno saznajemo, Petrušev je u policiji izjavio da je nakon poslednjeg sudijskog zvižduka video da se ka njemu kreće jedan protivnički igrač. Kada se okrenuo, shvatio je da je u pitanju Matijas Lesor, centar Partizana.

Igrač crveno-belih je dodao i da je krenuo ka klupi svog tima, kako bi izbegao bilo kakav sukob, ali da je već bilo kasno za to, jer ga je Lesor u narednom momentu već udario šakom u glavu, i da je zbog toga pretrpeo povredu vrata. Nakon ovog napada, pritrčali su ostali igrači i nekako su uspeli da obuzdaju Lesora.

Petrušev je danas bio u policiji nekih četrdesetak minuta, a zatim je otišao u pratnji svog advokata.

Videćemo da li će Lesor snositi neke posledice za svoja dela, jer mu ovo nije prvi put da je akter skandala. Pre mesec dana je u Nišu napao Fakunda Kampaca, a takođe je nakon jednog meča u Evroligi pozirao pored skandaloznog transparenta sa glavama Nikole Kalinića i Filipa Petruševa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Jole

15.03.2023 20:22

Jel to Čović odmerio kaznu ili novinar.