STIGAO U POLICIJU: Filip Petrušev u pratnji advokata došao da da izjavu povodom NAPADA Matijasa Lesora! (VIDEO)

Autor:

Sport

15.03.2023

13:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac i košarkaš Crvene zvezde u PU Beograd.

 

Košarkaš Crvene zvezde Filip Petrušev stigao je u PU Beograd, gde će dati izjavu povodom dešavanja na večitom derbiju, koji je odigran u ponedeljak.

Naime, po završetku meča, centar Partizana Matijas Lesor je krenuo na srpskog igrača, a tom prilikom mu je i zadao dva udarca, pre nego što su ga ostali igrači razdvojili.

Na davanje izjave je stigao u pratnji advokata Velibora Repaje, iz advokatske kancelarije Tomislava Šunjke.

Podsetimo, Lesor je početkom četvrte deonice pokušao da iznudi faul u napadu Petruševa, a kada mu to nije uspelo krenuo je ka igraču Zvezde. Tada su ga igrači na terenu obuzdali, ali ne za dugo.

Čim je meč završen, Francuz je krenuo ka Petruševu, i tom prilikom mu je zadao dva udarca u glavu, pre nego što su ga igrači na terenu udaljiji od igrača crveno-belih.

To nije prvi konflikt koji je centar Partizana imao sa igračima Zvezde, pošto je već u Nišu napao Fakunda Kampaca, a zatim se na meču Evrolige slikao pored sramnog transparenta, na kome su se nalazile glave Nikole Kalinića i Filipa Petruševa.

Videćemo da li će rukovodstvo AdmiralBet ABA lige reagovati na ovakvo ponašanje francuskog centra, a KK Crvena zvezda je tokom dana izdala saopštenje, u kom poziva ligu da kazni centra Partizana zbog nedoličnog ponašanja i nasilja na terenu, koje je postalo sve učestalije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading