DELIJE U NEVERICI: Matijas Lesor prošao BEZ KAZNE nakon DIVLJANJA na derbiju!

Autor:

Sport

14.03.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Provukao se Partizanov centar.

DELIJE U NEVERICI: Matijas Lesor prošao BEZ KAZNE nakon DIVLJANJA na derbiju!

Foto: Starsport

Matijas Lesor se zaleće na igrače Crvene zvezde

Košarkaši Partizana savladali su Crvenu zvezdu sa 92:81 u meču 21. kola AdmiralBet ABA lige, čime su se osamili na prvom mestu elitne košarkaške lige na Jadranu.

Najefikasniji pojedinac susreta je bio Matijas Lesor, koji je postigao čak 27 poena, a imao je i osam skokova i čak 14 iznuđenih faulova, što mu je bilo dovoljno za 38 indeksnih poena.

Ipak, kako je to obično slučaj sa Lesorom, Francuz je u centru pažnje bio zbog svog ponašanja na terenu. Ranije se zaletao na Kampaca na utakmici Kupa, zatim se slikao pored sramnog transparenta u Areni, a juče je odlučio da iz čista mira napadne Filipa Petruševa, košarkaša Crvene zvezde i reprezentativca Srbije.

Foto: Starsport

Matijas Lesor napada Filipa Petruševa

Nakon duela, kružile su glasine da će Tužilastvo dati nalog za privođenje Lesora, radi davanja izjave zbog udaranja Petruševa, ali se to ipak neće dogoditi, saznaje "Sportal".

Kako se navodi, procenjeno je da ne postoji krivična odgovornost igrača, već da to je pitanje disciplinske odgovornosti.

Na taj način se francuski centar spasio makar jedne kazne, a sada su na potezu čelnici AdmiralBet ABA lige, koji bi morali da pronađu način da se Lesorovo ponašanje dovede u red, pre nego što za to bude kasno.

Podsetimo, Partizan posle 21 utakmice ima skor od 19 pobeda i dva poraza, dok Zvezda ima trijumf manje i neuspeh više, pa će crno-beli imati prednost domaćeg terena u doigravanju, ukoliko ne dožive poraz u poslednjih pet mečava Jadranske lige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading