DELIJE POLUDELE ZBOG LESOROVOG POTEZA: Navijači Crvene zvezde uputili PRETNJE Partizanovom Francuzu! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

13.03.2023

23:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Centar crno-belih izazvao gnev kod navijača Zvezde.

DELIJE POLUDELE ZBOG LESOROVOG POTEZA: Navijači Crvene zvezde uputili PRETNJE Partizanovom Francuzu! (FOTO GALERIJA)

Foto: Starsport

Matijas Lesor napada Filipa Petruševa

Košarkaši Partizana su savladali ekipu Crvene zvezde sa 92:81 u derbi meču 21. kola Admiral Bet ABA lige, čime su izbili na prvo mesto takmičenja na Jadranu.

Iako su crveno-beli imali i velikih +20 sredinom druge četvrtine, Partizan se postepeno vraćao u meč i na kraju stigao do pobede, a na kraju su košarkaši Željka Obradovića stigli do vrlo bitne pobede.

Jedan od najzaslužnijih je bio Matijas Lesor, koji je postigao čak 27 poena, a iznudio je čak 14 faulova i izveo je 21 slobodno bacanje. Ipak, ponovo je u centru pažnje bio zbog svojih ispada, a ovaj put mu je meta napada bio Filip Petrušev.

Naime, početkom četvrte četvrtine je Lesor iz nepoznatih razloga, nakon što je pokušao da iznudi faul Petruševa, krenuo ka Zvezdinom krilnom centru, ali su ga ostali igrači zadržali. Ipak, sudije su odlučile da ga ne kazne tehničkom greškom, što je Partizanov igrač znao da iskoristi po završetku meča.

Po okončanju utakmice, umesto da krene da slavi sa svojim saigračima, Francuz se zaleteo ka Petruševu, prvo ga je oddgurnuo, a zatim i udario, pre nego što su ga ostali igrači zadržali.

Zbog ovog poteza, navijači Crvene zvezde su mu uputili brojne pretnje na Twitteru, nezadovoljni ponašanjem Francuza.

Videćemo kakva će biti reakcija ABA lige, i da li će Lesor biti kažnjen zbog svog nesportskog ponašanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading