KLJUČAN TRENUTAK DERBIJA: Da li je ovo bio faul Fakunda Kampaca na Matijasu Lesoru? (VIDEO)

Autor:

Sport

13.03.2023

23:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čini se da posle ovoga nije bilo povratka.

KLJUČAN TRENUTAK DERBIJA: Da li je ovo bio faul Fakunda Kampaca na Matijasu Lesoru? (VIDEO)

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana su savladali ekipu Crvene zvezde sa 92:81 u derbi meču 21. kola Admiral Bet ABA lige, čime su izbili na prvo mesto takmičenja na Jadranu.

Iako su crveno-beli imali i velikih +20 sredinom druge četvrtine, Partizan se postepeno vraćao u meč i na kraju stigao do pobede, a na kraju su košarkaši Željka Obradovića stigli do vrlo bitne pobede.

Ipak, jedan od ključnih trenutaka se desio krajem treće deonice, kada je Fakundo Kampaco dobio četvrtu četvrtinu, iako se čini da faul nije postojao.

Kakvo je Vaše mišljenje, da li je postojao faul Fakunda Kampaca?

To je bio jedan u moru faulova nad Matijasom Lesorom, koji je večeras izveo čak 21 slobodno bacanje, a uspeo je i da iznudi nestvarnih 14 prekršaja protivničke ekipe. Kampaco se samo postavio, Lesor je pokušao da ga zaobiđe, a zatim je došlo do minimalnog kontakta, koji je Francuz inicirao, ali je na kraju sudijska odluka bila četvrti faul Zvezdinog Argentinca.

Nakon toga je Kampaco izašao, a vrlo brzo po povratku je dobio i peti faul, nakon čega povratka za crveno-bele nije bilo, pošto se bez Nemanje Nedovića i Ognjena Dobrića, koji su meč ranije završili zbog povreda večeras nije moglo.

Nakon ove pobede, košarkaši Partizana su se osamili na prvom mestu na tabeli, pošto trenutno imaju dva poraza, za razliku od Crvene zvezde, koja ima tri neuspeha.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading