SKANDAL NA VEČITOM DERBIJU: Ko će stati na put nasilniku Lesoru? (VIDEO)

Autor:

Sport

13.03.2023

22:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi ispad Partizanovog Francuza.

SKANDAL NA VEČITOM DERBIJU: Ko će stati na put nasilniku Lesoru? (VIDEO)

Foto: Starsport

Stefan Lazarević drži Matijasa Lesora

Košarkaši Partizana su savladali ekipu Crvene zvezde sa 92:81 u derbi meču 21. kola Admiral Bet ABA lige, čime su izbili na prvo mesto takmičenja na Jadranu.

Iako su crveno-beli imali i velikih +20 sredinom druge četvrtine, Partizan se postepeno vraćao u meč i na kraju stigao do pobede, a jedan od najzaslužnijih je bio i Matijas Lesor, centar crno-belih.

On je meč završio sa maestralnih 27 poena, uz osam skokova i čak 14 iznuđenih faulova, a svakako da brojka od 21 šutnutog slobodnog bacanja odmah upada u oči. Ipak, ponovo se neće pričati o igračkom učinku centra Partizana.

Naime, početkom četvrte četvrtine je Lesor iz nepoznatih razloga, nakon što je pokušao da iznudi faul Petruševa, krenuo ka Zvezdinom krilnom centru, ali su ga ostali igrači zadržali. Ipak, sudije su odlučile da ga ne kazne tehničkom greškom, što je Partizanov igrač znao da iskoristi po završetku meča.

Po okončanju utakmice, umesto da krene da slavi sa svojim saigračima, Francuz se zaleteo ka Petruševu, prvo ga je oddgurnuo, a zatim i udario, pre nego što su ga ostali igrači zadržali.

Ovo nije prvi put da Lesor pravi ekcese protiv Zvezde, a pre samo mesec dana je sličan scenario viđen u Nišu, kada se zaleteo na Vildozu i Kampaca.

Videćemo da li će makar ovaj put biti kažnjen, kako bi se poslala jasna poruka da nasilnicima nije mesto u sportu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Marko

14.03.2023 07:44

Majmuncina

LJUBA

14.03.2023 11:29

Pod hitno sunzpenzija najmanje 5 utakmica ili u zoološki vrt.