NIJE KRAJ: Filip Petrušev daje izjavu u policiji povodom NASILNIČKOG ponašanja Matijasa Lesora!

Autor:

Sport

15.03.2023

09:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razlog je napad francuskog centra na večitom derbiju.

NIJE KRAJ: Filip Petrušev daje izjavu u policiji povodom NASILNIČKOG ponašanja Matijasa Lesora!

Foto: Starsport

Iako je juče Tužilaštvo saopštilo da neće pokretati nikakvu istragu povodom napada Matijasa Lesora na srpskog reprezentativca Filipa Petruševa, na nedavno odigranom večitom derbiju, danas će krilni centar ipak dati izjavu u PU Beograd.

Kako saznaje Republika, trening košarkaša Crvene zvezde traje do 12 časova, nakon čega će Petrušev otići u policiju i dati izjavu povodom dešavanja na derbiju.

Podsetimo, Matijas Lesor je na večitom derbiju prvo pokušao da iscenira udaranje od strane reprezentativca Srbije, da bi nakon kraja utakmice, ničim izazvan krenuo ka igraču Zvezde, a tom prilikom ga je i udario.

Foto: Starsport

Napad Matijasa Lesora na Filipa Petruševa

Ipak, ni to nije bilo dovoljno Lesoru da se izvini, već je odlučio da krivicu svali na Petruševa.

Međutim, hteo bih da naglasim: prvi put u devet godina profesionalnog bavljenja košarkom sam akter ovakvog incidenta, za razliku od drugog protagoniste koji ima istoriju učešća u ovakvim situacijama i haosu. Osetio sam potrebu da zaštitim sebe i moje dostojanstvo nakon brojnih provokacija i nakon što me je dotični u četvrtoj četvrtini udario. Ne toliko jako, ali dovoljno da mi izbije vazduh. Da su to bile samo reči, ne bih uopšte reagovao. I ostavio bih to na čistoj košarkaškoj borbi, ne bih izgubio pribranost, kao što jesam. Ovo nije izgovor, ali verujem da naši navijači i navijači uopšte, koji su gledali jučerašnju utakmicu, trebalo bi da znaju šta se desilo. Istina je da nisam napao, već reagovao. Nažalost, na način koji je pogrešan, na način koji ne bi trebalo da se desi na košarkaškom terenu. Trebalo je samo da uživam u velikoj pobedi sa mojim saigračima i navijačima - istakao je centar u razgovoru za "Mozzartsport".

Videćemo da li će biti neke reakcije od strane AdmiralBet ABA lige, pošto ovo nije prvi put da Lesor iz čista mira pokazuje nasilničko ponašanje, kom nikako nije mesto na košarkaškim terenima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading