UTAKMICA NE PRETERANO INTERESANTNA: Gest posle završetka iste MUNDIJALSKI! (FOTO)

Autor:

Sport

15.03.2023

13:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gest koji vredi istaći.

UTAKMICA NE PRETERANO INTERESANTNA: Gest posle završetka iste MUNDIJALSKI! (FOTO)

Foto: FK Ježevica

Na otvaranju prolećnog dela prvenstva jesenji prvak iz Velike Ježevice ugostio je sastav Jedinstva iz Kalenića. Prvi susret ova dva tima završen je pobedom Ježevice na gostovanju rezultatom 3:1.

Republika

Igrače jesenjeg prvaka je izgleda opteretila situacija na tabeli, u domaćem taboru nije bilo neke preterane želje i volje, što je jako teško reći imajući u vidu da se ekipa nalazi u samom vrhu i da je jedan od kandidata za viši rang, ali na prolećnoj premijeri nije nešto štimalo.

Gosti sa novim šefom stručnog štaba, popularnim "Žikom" uspeli su odličnom postavkom igre da neutrališu protivničke igrače, pred sam kraj meča mogli su da dođu i do gola vrednog tri boda, ali se na tom putu isprečio igrač Ježevice. 

Utakmica je na kraju završena bez pogodaka, podela bodova je odlično upozorenje jesenjem prvaku da bez prave borbe i želje ne mogu doći do željenih rezultata. Sastavu Jedinstva je ovo pokazatelj pravog puta ukoliko žele da napreduju na tabeli i da ne misle o opstanku u ligi.

Treba napomenuti i da je gostujuća navijačka grupa, "Plavi Anđeli" dala primer mnogim ljubiteljima fudbala i van niželigaškog društva. Sav "nered" koji je napravljen na njihovih tribini je sakupljen na pravi način i odložen na način na koji bi trebalo da se odlaže bilo da se navijači nalaze na domaćem ili na gostujućem terenu.

Republika

Foto: FK Ježevica

Po uzoru na Japance iz Katara

I pored upisanog jednog boda, oba ekipe su nazadovale na tabeli, Ježevica je sada na deobi druge pozicije, dok je Jedinstvo sa 13 bodova na 15. mestu u ligi.

U sledećem kolu jesenji prvak će imati priliku za popravni na gostovanju ekipi Bakionica, dok će Jedinstvo ugostiti sastav Gorobilje.

BONUS VIDEO: 

 



 


 



 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading