SILOVITO DO PRVOG MESTA: Višesava iskoristila kiks jesenjeg prvaka i zauzela lidersku poziciju!

Autor:

Sport

12.03.2023

20:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bez iznenađenja u duelu fenjeraša i ekipe iz samog vrha tabele.

SILOVITO DO PRVOG MESTA: Višesava iskoristila kiks jesenjeg prvaka i zauzela lidersku poziciju!

Foto: Goran Pavlović

Na veštačkoj podlozi u Bajinoj Bašti danas je odigrana utakmica nastavka sezone Zlatiborske okružne lige na kojoj su snage odmerili domaći fudbaleri Višesave i ekipe Sečice iz Seče reke.

Republika

Sam početak meča obećavao je veliku borbu na terenu. Obe ekipe startovale su izuzetno srčano i samouvereno.

U prvom poluvremenu domaći igrači preuzeli su inicijativu i golom Dušana Jankovića u 10. minutu igre dolaze do prednosti.

U nastavku Višesava je nastavila da napada i u 38. minutu Janković se po drugi put upisuje u listu strelaca. Reč je o igraču koji je u zimskom prelaznom roku prvi pristigao u redove tima iz Bajine Bašte.

Posle deseteminutne pauze domaći igrači ušli su vidno nervozni, ali gosti to nisu uspeli da iskoriste pa se opet zatresla mreža Radovana Jankovića.

Nakon dve sjajne odbrane golmana Sečice, Ivanović se ipak upisuje u strelce i povećava prednost svog tima na 3:0. 

U strelce se u 70. minutu upisao i igrač gostiju, Luka Biljić, ali je on nespretnom reakcijom samo dodao još jedan gol Višesavi na semaforu.

Tačku na ovaj susret stavio je Ivanović svojim drugim pogotkom u 81. minutu. 

Višesava (Bajina Bašta) - Sečica 5:0 (2:0)

Višesava: Aćimović, Jovanović (od 75' Marković), Andrić (od 68' Jugović), Vuković, F. Mitrović, N. Mitrović, Da. Janković, Simić, Ivanović, Du. Janković, Malešević (od 62' Petrović)

Sečica: Janković (od 71' Marić), Biljić, Stojanović, Radovanović, Ristanović, Grbić, Ilić (od 60' Jovanović), Marjanović, Cvijić, Vujić, Zekanović

Ovom pobedom i usled nerešenog rezultata jesenjeg prvaka sa sastavom Jedinstva, ekipa Višesave izbila je na prvo mesto na tabeli. 

Tim iz Bajine Bašte će u narednom kolu gostovati u Užicu gde će se obračunati sa Prvim partizanom, dok će Sečica na domaćem terenu dočekati Kotroman iz Mokre Gore

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading