FORTUNA JE BILA NA STRANI ČAJETINE: Bod domaćem timu "završio" na okviru gola!

Autor:

Sport

13.03.2023

16:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tri penala, dva realizovana i pobeda gostujućeg tima.

FORTUNA JE BILA NA STRANI ČAJETINE: Bod domaćem timu "završio" na okviru gola!

Foto: FK Čajetina

U okviru 16. kola Zlatiborske okružne lige, ujedno i prve takmičarske nedelje prolećnog dela prvenstva ekipa Gorobilje ugostila je sastav Čajetine

Republika

Uslovi za igru nisu bili idealni, što je u velikoj meri otežalo igračima oba tima da dođu do preciznih dodavanja.

Gosti su nešto stegnutije ušli u meč što je rezultiralo ranim golom u njihovoj mreži. Posle odličnog izvedenog kornera Nebojša Varničić se najbolje snalazi šalje loptu u mrežu.

Rani gol je trgao igrače trenera Stanića, zaigrali su dosta bolje u nastavku što ih je dovelo u situaciju da dođu do izjednačenja.

Nakon odlično upućenog centaršuta Milosavljevića, strelac prvog gola na meču upisuje se opet u strelce, ali ovoga puta je loptu sproveo u svoju mrežu, 1:1.

Imali su gosti inicijativu do kraja poluvremena, autogol je dosta uticao na igrače domaćih, ali se na pauzu otišlo ipak rezultatom koji je postavljen u 21. minutu. 

Odmah na startu drugog dela svoje mesto na terenu Radovan Ninčić ustupio je rezervisti Nikoli Bjeličiću, i to se ispotavio kao odličan potez stručnog štaba Čajetine. 

Otvorena igra u drugom delu mogla je da rezultirala velikim brojem golova, ali je situacija na terenu bila nešto drugačija.

Rezervista Kutlešić je posle solo prodora na nepropisan način zaustavljen u kaznenom prostoru protivnika i glavni sudija Draškić nije imao dileme, penal za goste. Treba napomenuti da je oboreni gostujući igrač ušao pre samo sedam minuta od ovog dešavanja.

Novajlija u redovima gostiju, Miloš Karaičić je bio siguran sa kreča, Čajetina po prvi put vodi na meču u 70. minutu.

Imali su priliku gosti preko Bjeličića da dođu do uvećanja prednosti, ali je konstrukcija gola bila na putu lopti.

Pet minuta pred kraj susreta igrači Gorobilje su mogli da dođu do gola koji bi im doneo barem bod, intervencija Stanića naterala je glavnog sudiju da opet pokaže na belu tačku, ovoga puta u korist domaćina.

Golman gostiju, Predrag Rolj pogodio je stranu, bacio se pravovremeno ali je lopta ipak, na sreću Čajetinaca završila na stativi. 

Do poslednjeg sudijskog zvižduka nije bilo promene rezultata, po veoma natopljenom terenu i ne tako pogodnom za igru viđena su tri gola, dva sa kreča, što u velikoj meri gotovi kakav je susret bio.

Gorobilje - Čajetina 1:2 (1:1)

Gorobilje: Ignjević, Rakić, Majstorović (od 70' Nikitović), Vilimanović, Varničić, Sretenović, Stevanović, Diković, Marjanović (od 37' Rakić), Sarić

Čajetina: Rolj, Ninčić (od 46' Bjeličić), Milosavljević, Tomić, Stanić, Đurić, Karaičić, Gardić, Kostadinović (od 79' Stojanović), Savić, Milaćević (od 63' Kutlešić)

Ovom pobedom ekipa Čajetina se probila na deobu druge pozicije sa 34 boda i sada zajedno sa Poletom i Ježevicom zaostaju samo jedan bod u odnosu na lidera iz Bajine Bašte. Sastav Gorobilje je zadržao osmo mesto na tabeli.

U sledećem kolu u Čajetinu stiže ekipa Rampe, dok tim Gorobilje gostuje Jedinstvu iz Kalenića.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading