LIDER BEZ VEĆIH PROMENA ULAZI U NASTAVAK PRVENSTVA: Uprava kluba je pametno odradila prelazni rok!

Autor:

Sport

09.03.2023

12:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobitnu kombinaciju ne treba mnogo menjati.

LIDER BEZ VEĆIH PROMENA ULAZI U NASTAVAK PRVENSTVA: Uprava kluba je pametno odradila prelazni rok!

Foto: FK Ježevica

Dugogodišnji član Zlatiborske okružne lige i prošlogodišnji učesnik plejofa za viši rang na dobrom je putu da sada direktno sa prve pozicije ode u Zapadno moravsku zonu.

Republika

Ekipa Ježevice je sa 33 boda, koja je upisala uz pomoć 11 pobeda, zimsku pauzu provela sa titulom jesenjeg prvaka. Gužva u vrhu tabele je velika, pet timova se nalazi u razmaku od samo dva boda i očekuje se jako zanimljiv nastavak sezone. 

Što se tiče igračkog kadra tima iz Velike Ježevice, prvi novajlija koji je pristigao bio je Nenad Cicović. Reč je o napadaču koji je posle prvog dela prvenstva na listi strelaca završio na drugom mestu. Do kraja prelaznog roka na zvaničnog profilu kluba predstavljena su još dva fudbalera.

Bojan Živković (36) posle tri godine ponovo oblači dres Ježevice. Živković je u prvom mandatu svojim igrama i golovima zadobio simpatije publike u Velikoj Ježevici. Sada se nadaju da će dodatno pomoći kako bi ekipa zadržala poziciju na kojoj se trenutno nalazi. Bojan je između prethodnog i sadašnjeg mandata na staroj adresi branio boje Drine (Ljubovija), Sečice i Jedinstva Kalenić.

Mihailo Ćurudić (23) došao je u redove jesenjeg prvaka kako bi ojačao konkurenciju na poziciji golmana. U karijeri je branio za Jedinstvo Putevi, Sevojno, Kotroman i Budućnosti iz Arilja iz kojeg i dolazi u redove Ježevice.

Što se tiče odlazaka, dres Ježevice je jedini razdužio Stefan Lađevac koji će u predstojećem periodu nastupati za ekipu Glumac.

Prolećni deo prvenstva lider započinje pred svojim navijačima protiv ekipe Jedinstva iz Kalenića. Najavu tog susreta možete pročitati OVDE.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading