DRUGI STRELAC LIGE ZADUŽIO DRES LIDERA: Cicović je gol igrač!

Autor:

Sport

26.01.2023

16:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ozbiljno pojačanje za lidera na tabeli.

DRUGI STRELAC LIGE ZADUŽIO DRES LIDERA: Cicović je gol igrač!

Foto: Privatna arhiva/Nenad Cicović

Lider na tabeli spreman da na proleće bude još ubedljiviji i da zadrži poziciju koja vodi u viši rang. 

Republika

U poslednjih pet kola jesenjeg dela prvenstva Ježevica je uspela da održi najbolju formu što je dovelo do titule jesenjeg prvaka. Očekuje nas jako uzbudljiv nastavak sezone, prvih pet timova nalaze se u razmaku od samo dva boda.

Uprava lidera na tabeli danas je obelodanila prvo pojačanje za nastavak sezone. 

Nenad Cicović (27) u nastavku sezone nosiće dres Ježevice. Cicović je prethodnih godinu dana nosio dres Rampe. Prve fudbalske korake napravio je u Napretku (Gornja Dobrinja), kasnije je nastupao za Slogu (Požega), Gorobilje, Duškovci, Omladianc (Zdravčići) i Bakionicu. Nenad je u prvom delu sezone uspeo da zauzme drugu poziciju na listi strelaca u Zlatiborskoj okružnoj ligi. 

Republika

Foto: FK Ježevica

Cicović Nenad

Iz kluba su povodom prvog novajlije u njihovim redovima za naš portal izjavili:

- Naši ciljevi za nastavak sezone su svima poznati, želimo da zadržimo prvo mesto na tabeli i da se plasiramo u viši rang. Dolazak Cicovića je veliki dobitak za naš sastav, radi se o ozbiljnom igraču koji zna da trese mreže protivnika. Može se reći da Nenad dolazi iz svoj kraj, on je momak iz našeg komšijskog mesta i sada se vraća kući. 

Komentar povodom prelaska u novi tim za naš portal dao je i Cicović:

- Pre svega hteo bih da se zahvalim svima u Rampi na prelepom periodu provedenom u njihovim redovima. Za Ježevicu sam se odlučio jer mislim da je to dobar tim, i da će na proleće biti sa velikim izgledima za plasman u viši rang. Sa ekipom Rampe sam već uspeo da uđem u zonski stepen, nadam se da ću to ponoviti i u novom timu. 

Ježevica prolećni deo prvenstva otvara pred svojim navijačima protiv ekipe Jedinstva (Kalenić). U prvom susretu ova dva tima trenutni lider na tabeli je slavio na gostovanju rezultatom 3:1.

BONUS VIDEO: 

 


 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading