VREMENSKE (NE)PRILIKE NISU PROMENILE PLANOVE: Mladost ima cilj i ka njemu će težiti u predstojećem periodu!

Autor:

Sport

06.03.2023

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veruju u klubu da mogu dosta bolje da se pokažu u nastavku prvenstva.

VREMENSKE (NE)PRILIKE NISU PROMENILE PLANOVE: Mladost ima cilj i ka njemu će težiti u predstojećem periodu!

Foto: FK Mladost Guberevac

Tim iz Guberevca dugogodišnji je član Opštinske lige Sopot, ove sezone na zimsku pauzu otišli su sa učinkom od tri pobede, pet poraza i jednu podelu bodova što je bilo dovoljno za sedmu poziciju na tabeli.

Republika

Odlično su počeli igrali Mladosti sezonu, u uvodna tri kola osvojena su sedam boda, ali je kasnije napravljen niz od pet poraza što je dosta uticalo na stanje na tabeli. Peh sa odlaskom golmana pred sam start takmičenja, brzo je rešen dovođenjem novog, ali je to u velikoj meri uticalo na igrački kadar. 

Popularni "Šakali sa Misljevca" krenuli su sa pripremama krajem februara. Trener Miodrag Pavlović već u glavi ima zamisao kako bi ekipa trebalo da izgleda u nastavku prvenstva. Igrački kadar je po do sada objavljenom pojačan dolaskom Ervina Sakirija koji je u prethodnom periodu nastubao za tim Duboko. Navijače raduje i povratak Aleksandra Ilića koji je do ovog prelaznog roka branio boje Guncate. 

Zbog loših vremenskih uslova prethodne dve nedelje, uprava kluba je bila primorana da odloži zakazane prijateljske susrete. Proteklog vikenda igrači Mladosti odmerili su snage u kontrolnoj utakmici sa sastavom Selo Mladenovac i tom prilikom su slavili rezultatom 2:0.

Sledeći kontrolni meč zakazan je nedelju, 12. mart u Boždarevcu. Mladost će se od 14 časova i 30 minuta sastati sa istoimenim domaćinom. 

Prolećni deo prvenstva ekipa startuje pred svojim navijačima protiv sastava Sibnice, u prvom susretu ova dva tima, Mladost je slavila na gostovanju minimalnim rezultatom.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading