KVARTET OZBILJNIH POJAČANJA: Borac u prolećni deo prvenstva ulazi znatno ojačan!

Autor:

Sport

08.03.2023

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I pored poraza u poslednjem kolu jesenjeg dela i dalje se nalaze u igri za plasman u viši rang.

KVARTET OZBILJNIH POJAČANJA: Borac u prolećni deo prvenstva ulazi znatno ojačan!

Foto: FK Borac Ostružnica

Ekipa iz Ostružnice se već šest vezanih sezona takmiči u Prvoj beogradskoj ligi (grupa A). Na zimsku pauzu ove takmičarske godine otišli su sa četiri boda zaostatka za vodećim dvojcem. 

Republika

Igrači Borca su sa učinkom od devet pobeda, tri poraza i samo jedan nerešen meč pored svog imena upisali 28 bodova. U poslednjem kolu jesenjeg dela prvenstva poraz od trenutno prvoplasirane Umke udaljio ih je od samog vrha, ali ništa nije izgubljeno.

Već smo pisali da je uprava kluba za vreme zimske pauze na putu rešavanja ogromnog problema sa vodom koja se javlja na terenu. Nivo terena je u procesu podizanja, pa se očekuje da se samim tim često plavljenje spreči zauvek. 

Što se tiče igračkog kadra uprava kluba je obelodanila da je njihov dres za vreme transfer perioda obukla četiri nova igrača. Saša Marković (Balkan Mirijevo), Borko Knežević (Komgrap), Nemanja Stanković (Budućnost Dobanovci) i Stefan Vasić (Balkan Mirjevo) zadužili su opremu Borca za nastavak sezone. 

Po bivšim angažmanima se već može naslutiti da će novajlije u redovima tima iz Ostružnice dosta doprineti u nastavku prvenstva. Već kroz kontrolne utakmice i učestvovanje na turniru Čukarica pokazalo se da je uprava kluba dobro odradila prelazni rok.

Prolećni deo prvenstva, predstojećeg vikenda Borac otvara na gostovanju ekipi Šećeranac Ada koju su u prvom susretu na svom terenu savladali sa minimalnim rezultatom. 

BONUS VIDEO: 



 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading