DOŠLO JE VREME ZA OZBILJNU REKONSTRUKCIJU: Klub rešava goruće pitanje - igrači će ubuduće imati sjajne uslove! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

08.02.2023

12:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Problemi koji su mučili klub decenijama unazad, više se neće ponavljati.

DOŠLO JE VREME ZA OZBILJNU REKONSTRUKCIJU: Klub rešava goruće pitanje - igrači će ubuduće imati sjajne uslove! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Borac Ostružnica

Fudbalski klub Borac iz Ostružnice u aktuelnoj 2022/23 sezoni takmiči se u okviru Prve beogradske lige - "grupa A" i jesenji deo šampionata okončali su na visokoj trećoj poziciji sa četiri boda manje u odnosu na vodeći dvojac, Balkan Mirijevo i Umku.

 

U 13 odigranih prvenstvenih utakmica tokom prvog dela šampionata, fudbaleri Borca su ostvarili devet pobeda, jedan remi (Heroj Polet 0:0) i tri poraza (Balkan Mirijevo 0:1, Beograd Karaburma 0:2 i Umka 1:3) i svi u klubu se nadaju da već tokom predstojećeg proleća bodovni zaostatak može biti nadoknađen i da se sportski kolektiv već od jeseni nađe u višem rangu, Beogradskoj zoni u kojoj su poslednji put egzistirali tokom sezone 2016/17.

Da podsetimo, ostružnički Borac osnovan je sada već davne 1931. godine i od svog osnivanja nastupa na istom igralištu koje je tokom prethodnih devet decenija bezbroj puta bio poplavljen i klub je neretko bio onemogućen da svoje prvenstvene mečeve igra na "svom bunjištu".

Usled svega navedenog, odlučeno je da se tokom aktuelne zimske pauze izvrši potpuna rekonstrukcija. Kako nam je rečeno iz samog klupskog rukovodstva započeti su radovi na nasipanju terena, kako bi se njegov nivo podigao čime bi se ubuduće sprečila plavljenja ostružničke fudbalske lepotice.

 

Želja svih u klubu, ali i meštana Ostružnice, jeste da se na rekonstruisanom igralištu u dogledno vreme proslavi plaman u viši rang i da klub ponovo bude deo zonskog ranga beogradskog fudbala.

Kada je reč o prolećnom delu šampionata, ekipa ostružničkog Borca će u prvom kolu nastavka šampionata gostovati Šećeranac Adi. Prvi ovosezonski meč dve ekipe okončan je pobedom Borca rezultatom 1:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading