OGROMNO POJAČANJE PET DANA PRED POČETAK PRVENSTVA: Sa Jeremićem će odbrambeni bedem ispred gola biti još jači!

Autor:

Sport

08.03.2023

18:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada god se očekivalo da je kraj dolascima, uprava kluba je iznenadila sve novim potpisom.

OGROMNO POJAČANJE PET DANA PRED POČETAK PRVENSTVA: Sa Jeremićem će odbrambeni bedem ispred gola biti još jači!

Foto: FK Šumadija Šopić

Vremena za odmor više nema, predstojećeg vikenda počinje prolećni deo prvenstva Prve beogradske lige (grupa B). Borba za poziciju koja vodi u viši rang će biti jako zanimljiva, četiri ekipe nalaze se u razmaku od samo tri boda.

Republika

Na zimsku pauzu sa šeste pozicije na tabeli otišla je ekipa Šumadije. Sastav iz Šopića je za vreme transfer perioda pretrpeo određene promene. Zeleni beli dres su redom obukli Dušan Stojanović, Nikola Nedić, Nenad Ranković, Veljko Simić, Nemanja Perišić, Stefan Arsenijević i Malen Milivojević. 

Već u dva navrata je prilikom objavljivanja novajlije na zvaničnom profilu kluba iskorišćena rečenica "Za kraj prelaznog roka", ali je ona posle nekoliko "pogažena". Pet dana do starta prolećnog dela šampionata objavljen je novi dolazak u redovime zeleno-belih.

Republika

Foto: FK Šumadija Šopić

 

Filip Jeremić (30) obukao je dres Šumadije i predstavljaće veliko pojačanje za nastavak prvenstva. Jeremić pokriva pozicije u zadnjoj liniji, u karijeri je nastupao Železnik, Mladost Cvetovac, Zvižd Kučevo, Žarkovo, Srem iz Sremske Mitrovice i Policajac. Protivnički napadači će duelima sa Filipom biti pred velikim iskušenjem.

Prolećni deo prvenstva za Šumadiju startuje u nedelju od 14 časova i 30 minuta kada će na svom terenu ugostiti ekipu Radničkog (Rudovci). U prvom susretu ova dva tima nije bilo pobednika, meč je završen bez golova.

BONUS VIDEO: 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading