FRANCUZ ZAPLESAO: Lesor i Naneli PONOSNI na ogromnu pobedu Partizana protiv Olimpijakosa!

Autor:

Sport

24.03.2023

22:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli stigli do 17. pobede u eliti.

FRANCUZ ZAPLESAO: Lesor i Naneli PONOSNI na ogromnu pobedu Partizana protiv Olimpijakosa!

Foto: Starsport

Matijas Lesor

Košarkaši Partizana napravili su istinski podvig trijumfom nad Olimpijakosom (90:75), a asovi crno-belih Matijas Lesor i Džejms Naneli bili su prezadovoljni nakon duela odigranog u Štark areni.

Francuz je susret završio sa dabl-dabl učinkom (12 poena, deset skokova), a bio je presrećan zbog novih bodova u elitnom takmičenju, te je i "promešao kukovima" tokom davanja izjave.

- Sjajna energija i velika pobeda. Sada idem to da proslavim sa mojim grobarima. Utisci su fenomenalni - istakao je Lesor, a na njegove reči nadovezao se strelac 19 koševa protiv grčkog velikana.

- Dobra odbrana je trasirala put ka pobedi. Što se tiče slavlja, ima vremena za to, pred nama je još mečeva koje treba da dobijemo - skromno je poručio Naneli.

Republika

Foto: Starsport

Naneli poručio - "Imamo još posla"

Podsetimo, "parni valjak" sada ima učinak od 17-13, a naredne nedelje ga očekuje dupli evroligaški program i dva okršaja sa gigantima iz Španije - Barselonom i Real Madridom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading