SVE JE SPREMNO ZA SPEKTAKL: Smailagić otkrio KLJUČ POBEDE protiv Olimpijakosa!

Autor:

Sport

24.03.2023

16:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Centar crno-belih veruje u trijumf svoje ekipe.

SVE JE SPREMNO ZA SPEKTAKL: Smailagić otkrio KLJUČ POBEDE protiv Olimpijakosa!

Foto: Starsport

Starsport

Košarkaši Partizana dočekuju večeras od 20 časova ekipu Olimpijakosa u meču 30. kola Evrolige.

Crno-beli igraju prvo od svoja četiri "mala finala", a pobedom protiv prvoplasirane ekipe na tabeli bi stigli na korak do plasmana u Top 8 fazu. 

Ipak, jasno je da Partizan čeka težak zadatak, a sa tim se slaže i Alen Smailagić, koji ističe da je priprema za meč ključ pobede.

- Pripremamo se već skoro pet dana, sutra će da bude peti dan, tako da ćemo videti kad se budemo obračunali sa nima da li je to bilo kvalitetno ili nije, kao što mi mislimo da jeste. 

On je dodao i da su svi u klubu svesni da se radi o ekipi koja je sa razlogom prva u Evroligi.

- S razlogom su prvi, igraju dobru košarku, mi se spremamo, radimo ozbiljno odbranu i napad na njihvu odbranu, tako da će biti utakmica lepa za gledanje - rekao je Smailagić.

Foto: Starsport

Partizan je u prvom meču doživeo poraz od Olimpijakosa (87:58)


Sa njim se složio i Željko Obradović, koji kaže da je u pitanju verovatno najteži protivnik.

- Verovatno najteži mogući protivnik. Igraju izvanredno, za ovo vreme smo analizirali dve utakmice, protiv Panatinaikosa su odigrali veoma dobro, ekipa o kojoj se sve zna, sem primarnog kontranapada igraju statičan napad 5 na 5, igraju zaista izvanredno sa velikim protokom lopte i tu nemamo praktično jednog dobrog šuta, koji nije izgrađen i koji nije dobar šut. Tako da, to je prva stvar. Moraćemo da igramo odbranu 24 sekunde i da budemo spremni na to. Što se tiče njihove odbrane, tu su neke zamke u pitanju, probali smo u ova četiri treninga sve, pa ćemo probati sve da vidimo kako će izgledati.

Podsetimo, Partizan je trenutno sedmi, sa skorom 16-13, dok Olimpijakos na čelnoj poziciji ima skor od 21 pobede i osam poraza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading