CRNO-BELI HLADE ŠAMPANJAC! Navijači u TRANSU, Partizan već SLAVI?

Autor:

Sport

24.03.2023

09:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Četa Željka Obradovića u odličnoj je poziciji.

CRNO-BELI HLADE ŠAMPANJAC! Navijači u TRANSU, Partizan već SLAVI?

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana

Košarkaši Partizana u 29. kolu Evrolige u petak od 20 časova dočekuju Olimpijakos u beogradskoj Štark areni.

Crno-beli bore se za plasman u top osam fazu i nalaze se u odličnoj poziciji, a ako gledamo jedan podatak - možda već sada mogu da ohlade šampanjac!

Nema sumnje da će tribine Štark arene biti prepune, a navijači već padaju u trans kada vide da je Partizan po kladionicama favorit protiv Olimpijakosa!

Republika

Foto: Starsport

Navijači Partizana i Matijas Lesor

 

I pored toga što su crveno-beli iz Pireja lideri Evrolige sa skorom 21-8, četa Željka Obradovića je bliža pobedi, te je kvota na Partizan 1.80, dok je kvota na Olimpijakos tačno dva.

Sam Obradović ističe da zna da njegove izabranike čeka jako teška utakmica.

Verovatno najteži mogući protivnik, igraju izvanredno, za ovo vreme dok smo mi pauzirali, oni su igrali dve utakmice u grčkom prvenstvu protiv Panatinaikosa, odigrali veoma dobro obe utakmice, ekipa o kojoj se sve zna. Sve primere, od kontra-napada, do statičnih napada 5 na 5 igraju izvanredno, sa velikim proptokom lopte, tu nema nijednog šuta koji nije izgrađen. Tu ćemo morati da igramo odbranu 24 sekunde, što se tiče njihove odbrane, vežbali smo na ova četiri treninga, videćemo kako će to izgledati - rekao je, između ostalog, trener Partizana pred ovaj meč.

U prvoj utakmici ovih rivala Olimpijakos je u Pireju slavio sa ubedljivih 87:58, te će sada crno-beli imati priliku za osvetu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading