ŠTA ĆE NA OVO REĆI GROBARI? Iz Olimpijakosa poslali MOĆNU PORUKU Partizanu pred gostovanje u Štark areni!

Autor:

Sport

23.03.2023

17:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podgreva se okršaj uoči susreta crno i crveno-belih u našoj najvećoj dvorani.

ŠTA ĆE NA OVO REĆI GROBARI? Iz Olimpijakosa poslali MOĆNU PORUKU Partizanu pred gostovanje u Štark areni!

Foto: Starsport

Grobari u Štark areni

Košarkaši Olimpijakosa u petak gostuju Partizanu u okviru 30. kola Evrolige, a u redovima grčkog velikana ne strahuju od meča koji će biti odigran u Štark areni.

Asistent odsutnog Jorgosa Barcokasa Hristos Papas očekuje da crveno-beli zaigraju svoju igru, dok je košarkaš Alek Piters imao samo reči hvale za klub iz Humske.

Partizan je čvrst tim, sa mnogo talenta i odličnim trenerom. Neće biti lako, jer svaki rival pokušava da nametne svoj ritam odbrane i napada, zato moramo da probamo da nametnemo naš stil i budemo spremni da odgovorimo na njihovu čvrstinu - poručio je Papas na aerodromu pred put u Beograd, a onda je dodao:

Moramo da sačuvamo razliku koju smo stekli u prvoj utakmici, mada to neće biti naša prva stavka na spisku, već u prvih pet. Moramo da kontrolišemo emocije, najviše zbog toga što nas čeka puna dvorana, zbog velike želje protivnika, motivacije, sve to će igrati svoju ulogu.

Piters je svestan snage "parnog valjka", ali i prednosti lidera elitnog takmičenja.

Vrlo dobro uigrana i utrenirana ekipa, jako talentovana. Imaju dosta iskusnih igrača i jaku bazu navijača. Opet, znamo da i mi imamo jak domaći teren, svakako očekujemo čvrstu tuakmicu. Daćemo sve od sebe - kazao je bivši as moskovskog CSKA.

Susret koji je za Partizan ključan u borbi za top 8 počinje u petak od 20 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading