ŠOK PAPARACO! Rada Manojlović uhvaćena sva bleda i čupava, evo kako izgleda nakon što se saznalo da ima PROBLEMA SA ZDRAVLJEM! (VIDEO)

Autor:

Zabava

23.03.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rada Manojlović iznenadila je javnost svojim izgledom dok je završavala obaveze po prestonici.

ŠOK PAPARACO! Rada Manojlović uhvaćena sva bleda i čupava, evo kako izgleda nakon što se saznalo da ima PROBLEMA SA ZDRAVLJEM! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Youtube/Paparazzo Lov // DNK

Pevačica Rada Manojlović bori se sa zdravstvenim problemom zbog čega je otkazala sve nastupe, a sada je objavljen snimak njene sestre Marije i nje na kojem je ona poprilično ubledela.

Nije poznato koliko dugo je pevačica zdravstveno loše, jer je nedavno na ulici usnimljena dok obavlja svakodnevne poslove sa sestrom.

Rada se našla sa sestrom Marijom i svi su bili šokirani pevačicinim izgledom jer joj je kosa bila umršena, a lice bledo. U crnoj, dugačkoj jakni Rada je, očigledno, obavljala administrativne poslove jer je u rukama imala fasciklu.

Manojlovićeva je pokušala da popravi izgled dok su zastale ispred jedne trafike, a potom su ušle u pekaru. Posle doručka ušle su u fotokopirnicu u kojoj su radnicu poslužile kiflicama. A kada su obavile poslove, ušle su i u prodavnicu u kojoj su kupile dosta voća, verovatno da bi unele što više vitamina zbog virusa koji je pevačica dobila.

Podsećanaj radi, Rada Manojlović je nedavno morala da okzaže sve svoje nastupe zbog problema sa zdravljem, a tom prilikom, njena sestra se oglasila za naš portal i istakla da nema razloga za brigu.

- Rada je trenutno na lečenju i mirovaće nekoliko dana. Ona je poznata kao veliki profesionalac koji skoro nikada nije otkazao nijedan nastup, čak je i sa povređenim kolenima u zavojima nastupala. Zato razumemo ovoliko interesovanje medija zbog otkazanih nastupa, ali ipak nema razloga za strah, to je samo prehlada i premor, koji svakoga može da savlada. Hvala svima na brizi, puno joj znači - rekla je Marija Manojlović za Republiku.

Republika

Foto: printscreen

Rada Manojlović sa sestrom Marijom

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading