IZOSTANAK BARCOKASA NE ZAVARAVA TRENERA PARTIZANA! Obradović ZNA ko će ODLUČITI UTAKMICU!

Autor:

Sport

23.03.2023

13:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan u jednom od odlučujućih mečeva za plasman u Top 8 dočekuje Olimpijakos (petak, 20 časova).

IZOSTANAK BARCOKASA NE ZAVARAVA TRENERA PARTIZANA! Obradović ZNA ko će ODLUČITI UTAKMICU!

Foto: Starsport

Željko Obradović

Najtrofejniji evropski trener Željko Obradović izjavio je u najavi utakmice sa timom iz Pireja da njegove izabranike čeka najteži mogući protivnik od početka takmičenja.

Šef struke crno-belih napominje da se klub iz Humske nekoliko poslednjih treninga pripremao, kako bi odgovorio napadačkoj igri i odbrani atinskih crveno-belih.

- Verovatno najteži mogući protivnik, igraju izvanredno, za ovo vreme dok smo mi pauzirali, oni su igrali dve utakmice u grčkom prvenstvu protiv Panatinaikosa, odigrali veoma dobro obe utakmice, ekipa o kojoj se sve zna. Sve primere, od kontra-napada, do statičnih napada 5 na 5 igraju izvanredno, sa velikim proptokom lopte, tu nema nijednog šuta koji nije izgrađen. Tu ćemo morati da igramo odbranu 24 sekunde, što se tiče njihove odbrane, vežbali smo na ova četiri treninga, videćemo kako će to izgledati - rekao je Obradović.

Foto: Starsport

 

Trenera Partizana iznenadila je konstatacija novinara da ekipa iz Pireja u "Štark arenu" dolazi bez šefa stručnog štaba Jorgosa Barcokasa, koga je pokosio virus.

Ne, prvi put čujem. Ne znam šta je, ako je istina, želim mu brz oporavak, ali imaju i drugi treneri koji su dobri, igrači su ti koji odlučuju - dodao je Obradović.

Plejmejker crno-belih Jam Madar je najavio da će on i njegovi saigrači pružiti maksimum.

- Srećan sam da se vraćamo da igramo pred punom Arenom, znamo da je rasprodata hala i kakva će biti atmosfera. Daćemo sve od sebe, biće veoma teška utakmica protiv veoma teškog rivala, moramo da budemo spremni na to. Taktički se pripremamo, pričamo, gledali smo video. Analizirali smo šta rade najbolje, pokušaćemo sve da uradimo i defanzivno i ofanizvno da dobijemo meč. Prvi put da smo imali dane za odmor, svi smo došli sveži. Idemo meč po meč - istakao je Madar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading