JEDAN IMA DUPLO VEĆU PLATU OD DRUGOG: Otkriveno koliko ZARAĐUJU Lesor i Petrušev!

Autor:

Sport

22.03.2023

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ugovori asova večitih na skeneru specijalizovanog litvanskog portala.

JEDAN IMA DUPLO VEĆU PLATU OD DRUGOG: Otkriveno koliko ZARAĐUJU Lesor i Petrušev!

Foto: Starsport

Lesor nasrnuo na Petruševa tokom večitog derbija

Napad Matijasa Lesora na Filipa Petruševa tokom abaligaškog večitog derbija koji je pripao Partizanu (92:81) dugo je okupirao pažnju srpske javnosti, a portal "Basket News" otkrio je koliko zarađuju centri naša dva najtrofejnija kluba.

Naime, plata Lesora će sledeće sezone, ukoliko odluči da ostane u Beogradu, iznositi između 100 i 130 hiljada evra, dok će Petrušev na Malom Kalemegdanu inkasirati od 50 do 70 hiljada evropskih novčanica.

Ova sezona je na neki način sezona rehabilitacije za Petruševa posle razočaravajućeg perioda u Efesu gde nije dobio poverenje Ergina Atamana. Povratak u domovinu se za njega isplatio. Pod Duškom Ivanovićem je pokazao sav svoj ofanzivni talenat. Ima samo 22 godina i sigurno će privući veliko interesovanja timova u Evroligi. Tražio ga je i Žalgiris pred početak prošle sezone, ali se klub odlučio za Laurinasa Birutisa. Petrušev je odličan u napadu, mada mora da popravi igru u odbrani, to mu je očigledan mana koja ga sprečava da bude u nekim od najjačih timova. Očekivanja su da će njegova plata na leto biti između 50.000 i 70.000 evra - naveo je "Basket News", a potom se posvetio Francuzu.

Matijas je posle igranja u Evroligi prošle sezone došao u Partizan koji je igrao Evrokup i pokazao je neverovatan napredak. Rad sa Željkom Obradovićem izvukao je najbolje iz njega, pokazao je sve njegove vrline. Produžio je ugovor za ovu sezonu i s obzirom na odnos koji ima sa navijačima ne bi bilo čudno da ostane u klubu i posle leta. Očekivanja su da će njegova nova plata biti između 100.000 i 130.000 evra.

Isti izvor je otkrio i platu Argentinca Luke Vildoze, kako za ovu, tako i za narednu takmičarsku godinu, a ostaje da s vidi da li su ove cifre tačne, ili će uslediti demant od strane predstavnika večitih rivala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading