OMLADINAC ŽELI DA NASTAVI SERIJU POBEDA: U Kalinovac stiže sastav Pambukovice koji i dalje traži prvu pobedu na gostovanju u sezoni!

Autor:

Sport

22.03.2023

11:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Domaćin je favorit, ali gosti dolaze na ovaj meč posle pobede na prolećnoj premijeri!

OMLADINAC ŽELI DA NASTAVI SERIJU POBEDA: U Kalinovac stiže sastav Pambukovice koji i dalje traži prvu pobedu na gostovanju u sezoni!

Foto: FK Omladinac Kalinovac

U okviru 17. kola Međuopštinske lige Kolubara (grupa Istok) u Kalinovcu odigraće se susret između Omladinca i Pambukovice.

Republika

Na prolećnoj premijeri ekipa Omladinca je bila slobodna, dok je Pambukovica u derbiju donjeg dela tabele slavila protiv Poleta rezultatom 2:1.

Ekipa Omladinca je jesenji deo prvenstva završila sa četiri vezana meča bez poraza, tada je napravljen niz od tri pobede što je u velikoj meri uticalo da završe prvi deo sezone na petoj poziciji sa 24 boda. Pred svojim navijačima u Kalinovcu beleže dosta bolje rezulate, za sada su odigrali sedam mečeva na domaćem terenu i nalaze se na učinku od pet pobeda, jednog poraza i isto toliko podela bodova. 

Usled rasporeda koji je rekao da je Omladinac slobodan u prvom kolu prolećnog dela, ekipa je iskoristila priliku da odigra još jedan prijateljski meč u kojem su slavili rezultatom 8:1 protiv sastava Brezovice

Republika

Foto: FK Omladinac Kalinovac

Kolektiv Pambukovice

U Kalinovac u nedelju stiže sastav Pamubukovice koji je trenutno sa učinkom od 11 bodova na deobi 13. pozicije na tabeli. Ishod prolećne premijere može da utiče da igrači na ovo gostovanje dođu dodatno motivisaniji kako bi još jednim pozitivnim rezultatom napredovali na tabeli. 

Na gostujućem terenu sastav iz Pambukovice je ove sezone na svoj bodovni saldo dodao samo jedan bod, pa će predstojeći meč u velikoj meri predstavljati veliki izazov za njih.

Prvi susret igran u Pambukovici između ova dva tima završen je pobedom Omladinca na gostovanju rezultatom 3:0.

Omladinac (Kalinovac) - Pambukovica

Nedelja, 26. mart od 11 časova

Teren u Kalinovcu

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading