TERAPEUTKINJA TVRDI DA NISMO NI SVESNI STVARI KOJE NAM UNIŠTAVAJU VEZU: Evo kako sve da preokrenete u svoju korist, uradite ovo

Autor: N.J.

Lifestyle

23.03.2023

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Terapeutkinja objašnjava koju taktiku primenjuje na suprugu i to zaista radi!

TERAPEUTKINJA TVRDI DA NISMO NI SVESNI STVARI KOJE NAM UNIŠTAVAJU VEZU: Evo kako sve da preokrenete u svoju korist, uradite ovo

Foto: shutterstock

Svađa muškarca i žene

Terapeutkinja Šenejd Smit podelila je uobičajene greške koje parovi čine i tako narušavaju njihov odnos - i kako održati zdravu vezu. Ona je objasnila koji je to glavni razlog za prekid veze, a tvrdi da se većina parova sukobljava oko istih stvari.

Objašanjava da mnogi problemi proizlaze iz onoga što vičete tokom svađe, kada vam je glavni interes da se branite, a ne da razumete partnerovo gledište. 

- U žaru svađe, to neće izaći na dobro. Stoga obično se preispitam, dam sebi tri sekunde. Nemojte preterivati kad ste u sukobu. Napravite pauzu, čak i ako je to samo nekoliko sekundi, i donesite odluku da li treba to reći ili kako ćete reći - rekla je za "Today".

Ona podstiče parove da preispitaju svoje reči ako ih govore samo kako bi povredili partnera. Takođe, važno je zapamtiti da će u vezama uvek biti nesuglasica - ali to ne znači da ih ne možete rešiti bez povisivanja glasa i razmišljanja o svojim rečima.

Foto: Shutterstock

Žena se nervira nakon svađe sa partnerom

Najbolji trik za rešavanje sukoba

Kada govori o održavanju zdrave veze, kaže da je najveći trik koji koristi s sopstvenim mužem politika "okretanja prema". To znači naginjati se ili se u potpunosti uključiti u razgovor kada vaš partner pruži "ponudu za vezu", pružajući mu pažnju koja mu je potrebna u tom trenutku.

Tvrdi da to omogućuje partnerima da se zbliže dok uče kako da komuniciraju na dubljem nivou. Ističe još jednu stvar koja je važna, a to su nedeljni izlasci, bez obzira na to koliko ste dugo bili zajedno, jer veruje da to partnerima pruža priliku da se ponovno povežu nakon obavljanja svakodnevnih poslova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading