NAJJAČI MUŠKARAC NA SVETU VERIO JE PREZGODNU ŠEJLU IZ NOVOG PAZARA: Svi zaneme kada vide telo njegove verenice (FOTO)

Autor:

Lifestyle

21.03.2023

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njihova ljubav uspela je da prevaziđe sve prepreke.

NAJJAČI MUŠKARAC NA SVETU VERIO JE PREZGODNU ŠEJLU IZ NOVOG PAZARA: Svi zaneme kada vide telo njegove verenice (FOTO)

Foto: Instagram/ larrywheels

Leri i Šejla se slikaju u liftu

Leri Vils jedan je od najboljih na svetu u dizanju tegova. Muškarac od 2017. godine obara sve rekorde, a na tom putu ima i podršku - to je prelepa Šejla Đakovac iz Novog Pazara. Ona mu je velika podrška i bez nje očigledno ništa ne bi bilo moguće. Naime, bodibilder je izabranicu Šejlu verio pre par meseci, čime je ozvaničio njihovu dugogodišnju vezu.  

Ona je "Da" izgovorila u jednom prelepom restoranu u Dubajiu gde su bili okruženi akvarijumom i to na njen 30. rođendan. Zbog samog povoda i atmosfere devojka nije mogla da zadrži suze.

Kako Lerija prati preko 4 miliona ljudi na Instagramu, na meti komentara je često i njegova nežnija polovina sa naših prostora. Najčešće se mogu pročitati opaske da je prelepa, neverovatno zgodna i seksepilna, te da odlično pristaje najsnažnijem čoveku na svetu. I zaista ona je prava bomba u šta se možemo uveriti ako samo pogledamo njene fotografije. Očigledno provodi dosta vremena u teretani, te zasigurno da je trening jedan od razloga njenog fantastičnog izgleda.

Često pozira u bikiniju i definitivno je sinonim za seksipil i lepotu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Larry (@larrywheels)

Leri nije imao lak život

Svetski rekorder u dizanju tegova je rođen 1994. godine u Americi. Leri "Vils" Vilijams je odrastao u Bronksu u Njujorku. I dok je trenutno jedna od najvećih zvezda u fitnes industriji, život nije uvek bio tako lak za ovog 28 - godišnjaka. Imao je sve osim stabilnog detinjstva, živeo je u siromaštvu i hraniteljskim domovima u Njujorku. Otac ga je napustio, a majka se fizički obračunala sa dečkom zbog čega je odrastao samo sa bakom. 

Sa 12 godina je napušta kako bi bio sa majkom i odrastao je na francuskom karipskom ostrvu Sent Martin. Nije imao novac da ide u školu, pa je umesto toga dizao tegove, koristeći improvizovanu postavku koja se sastojala od metle i blokova pepela na svakom kraju. Imao je 14 godina kada je prvi put počeo da trenira.

Vežbanje je nakon toga postala njegova strast, i nakon tri godine znao je šta tačno želi. Od 2017. godine obara sve rekorde, piše "Stil".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Max

21.03.2023 19:23

Ona je jedna plastična rugoba