NIJE POLETEO IZ FLORIDE: Trampov avion na pisti u Palm Biču

Autor:

Svet

21.03.2023

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok svet čeka na vest o hapšenju bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa, nakon najavljenog podizanja optužnice u Njujorku, njegov avion je snimljen na međunarodnom aerodromu u Palm Biču u Floridi.

NIJE POLETEO IZ FLORIDE: Trampov avion na pisti u Palm Biču

Foto: Tanjug/AP

Lokalni list Saut Florida san sentinel objavio je da to što je letelica s ogromnim Trampovim imenom na njoj snimljena na pisti sugeriše da je on i dalje u južnoj Floridi.

Foto: Tanjug/AP

Trampovo imanje Mar-a-Lago u blizini Palm Biča

U blizini Palm Biča nalazi se Trampovo imanje Mar-a-Lago kod kojeg se već okupila gomila njegovih pristalica kako bi mu pružili podršku.

Foto: Tanjug/AP

Trampove pristalice stigle i brodom

Mnogi od njih nose američke zastave, kao i one s Trampovim imenom, a lokalne vlasti Palm Biča objavile su da očekuju da će danas doći do zagušenja u saobraćaju na tom potezu južno od grada.

Oko zgrade Krivičnog suda na Menhetnu, u iščekivanju podizanja optužnice protiv Trampa, njujorška policija je postavila čelične barikade pošto su se u blizini zgrade okupile i pristalice i protivnici nekadašnjeg republikanskog šefa Bele kuće.

Foto: Tanjug/AP

Njujorška policija pred zgradom suda

Tramp je proteklog vikenda putem svoje društvene mreže Trut soušal pozvao pristalice da započnu masovne proteste ukoliko policija krene da ga hapsi po nalogu okružnog tužioca Alvina Brega. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading