HTEO DA ZAPROSI DEVOJKU, A PRED SAMO SLAVLJE JE UHAPSILI: Optužena za strašan ZLOČIN, muškarac ne zna šta ga je snašlo

Autor:

Lifestyle

18.03.2023

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan vlasnik nekretnina imao je odličan plan kako da iznenadi devojku i zaprosi je, ali on se na kraju iznenadio.

HTEO DA ZAPROSI DEVOJKU, A PRED SAMO SLAVLJE JE UHAPSILI: Optužena za strašan ZLOČIN, muškarac ne zna šta ga je snašlo

Foto: Printscreen

Prosidba je bitan dan kako u životu muškarca koji se odlučio da tu devojku prati do kraja života, tako i u njenom koja sigurno ima neke svoje zamisli i želje. Prelep plan vlasnika nekretnina propao je zahvaljujući službeniku za imigraciju. Sirs je nameravao da zaprosi devojku i modela Darinu Pinzaru na jahti tokom putovanja. Upoznali su se u Rumuniji i od tada su u skladnoj i lepoj vezi. Ono što nije očekivao jeste da devojka neće moći ni da priđe Bahamima jer jer služba uništila njihovo putovanje.

Tada nisu dopustili da devojka uđe na Bahame što ga je prisililo da sve odloži. Ona je putovala sa svojom starijom sestrom Inom - ali službenik im je rekao: "Znam zašto ste ovde” (misleći na prostituciju).

Njen dečko se pobunio i za The Post rekao: 

- Bilo je užasno kroz što su prošle. To je izvan svih shvatanja. Bile su unapred osuđene.

Foto: Shutterstock

Žena se nervira

Sve to uništilo je odmor, a samim tim i prosidbu. Objašnjeno je da su devojke imale hotelsku rezervaciju i ispunjavale su sve uslove koji dokazuju šta će one raditi na Bahamima.

Muškarac je otišao po Darinu i njenu sestru koja je ispričala da su ih tretirali kao kriminalce, pretili su da će ih odvesti u zatvor. Uzeli su im telefone i satima su ih držali u pritvoru. Onda se njihova advokatica pojavila i razgovarala sa šefom kancelarije. Nisu im dali nikakvo obrazloženje na osnovu čega su uhapšene, samo su im sugerisali da znaju njihovu kulturu kao i da ih “ne žele više nikada na njihovoj teritoriji”, piše “Njujork post”. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading