U DRUGOJ POLOVINI MARTA SLEDI POTPUNI ZAOKRET ZA SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK: Čeka vas ludilo emocija i lepih vesti - Samo se prepustite!

Autor: N.J.

Lifestyle

11.03.2023

20:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li ste spremni za jednu od najvećih promena u godini?

U DRUGOJ POLOVINI MARTA SLEDI POTPUNI ZAOKRET ZA SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK: Čeka vas ludilo emocija i lepih vesti - Samo se prepustite!

Foto: Photo by Ava Motive from Pexels

Mart je uveliko počeo, sledi nam druga polovina meseca i očekivane promene. Pročitajte horoskop kako biste znali na koji način da se pripremite za sve što sledi tokom meseca.

Mart poprima romantični zaokret kada ljubavna Venera uđe u svoj kućni znak senzualnog Bika u četvrtak, 16. marta. Možda ćete imati želju za više intimnosti u svojoj romantičnoj vezi ili žudeti za ugodnim i opuštajućim ritualima kao što su duga kupanja i detaljne rutine nege kože.

Ovan

Nema potrebe da brinete, vama će mesec proći divno i završiće se kao odmor. Isto onako kao što je i počeo. Vi kao da nemate nikakvih problema, blago vama!

Bik

I, dok zvezde ukazuju na zadovoljstvo u vašem ljubavnom životu, možda najveća promena dolazi od Plutona, planeta smrti i ponovnog rađanja kada pređe u vašu 10. kuću društvenog statusa i usredsredi se karijeru. Zato pazite kakve odluke donosite!

Foto: shutterstock

Devojke se smeju dok piju kafu

Blizanci

Izgradnja platonskih veza središnja je tema za vas ovog meseca Blizanci. Ne samo da prijatelji pružaju stabilnu osnovu koja vam omogućuje uživanje u romansama, već su u toku čak i prilike za umrežavanje ovog meseca. Dok se mart prvenstveno odnosi na izgradnju prijateljstava i prihvatanje društvenih prilika polako će preći na duhovnu notu.

Rak

Do kraja marta vaš kalendar biće ispunjen pozivnicama za druženje od prijatelja što je i odlična prilika za umrežavanje. Jeste li spremni da izađete iz oklopa i da budete u centru pažnje?

Lav

Primarna tema vredna pomena je da vaš romantični život i seksualnost možda upravo sada prolaze kroz transformaciju. Ako se osećate nemirno ili nesrećno u svojoj vezi ili braku, odvojite vreme da proverite sami sa sobom šta želite, a onda uradite potrebne korake. Ipak, ljubavna situacija izgleda dobro, a poslovna i ne baš.

Foto: Shutterstock

Par se svađa kod kuće

Devica

Saturn je već ušao u vašu 7. kuću partnerstva, tako da morate ostati prizemni i racionalno sagledati situaciju. Kad počne sezona Ovna, postaće vam zabavno, bićete entuzijastični. Tražićete nove načine kako da se našminkate i uživaćete u svemu što vam život nudi!

Vaga

Vaš seksualni život dolazi u centar pažnje, a vi žudite za nečim duhovnim, čak i u povremenim aferama. Jedino pitanje je hoćete li spustiti svoje emocionalne zidove, prestati tako da se ponašate i pustiti nekoga da vam pokaže šta je ljubav?

Škorpija

Zvezde vam nude toliko toga, ali vi ne možete da budete zadovoljni drugima dok ne postanete zadovoljni sobom. Ovaj mesec od vas zahteva da prihvatite sebe takvi kakvi jeste i da pre svega sami brinete o sebi pre nego što napravite štetu.

Foto: Shutterstok

Žene se raduju i grle

Strelac

Prvo morate da naučite da opraštate. U životu vam se događaju velike promene, a lakše ćete ih podneti ako u kući vlada mir. Tema za mart mesec je komunikacija. Konačno ćete progovoriti o seksu, fantazijama i drugoj strani postavićete granice što se tiče odmora i izlazaka. Samo napred!

Jarac

Možda ćete biti pod stresom ovaj mesec, ali neće vam biti dosadno. Čeka vas više posla i trebaće vam podrška prijatelja i porodice da biste to mogli rešiti. Ne možemo da vam obećamo novac, ali znamo da ste vi znak koji voli uspeh. A ko radi uvek može da očekuje napredak!

Vodolija

Možda se osećate krivom što ste odvojili vreme za sebe ili uživali o nekim zadovoljstvima. Ali ovoga meseca smete da se počastite! Konačno, Pluton, je vladar podzemlja koji menja planete samo jednom u generaciji.

Riba

U martu se povezujete sa prijeteljima i prisećate kako život može biti zabavan. Niko vam ne može obećati novac, ali biće promena na profesionalnom planu, delom zahvaljujući tajanstvenom mladom mesecu, piše "Allure".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading