SKANDALOZNE UVREDE: "Smešno mi je što to radi" - teniska legenda na STUBU SRAMA!

Autor:

Sport

11.03.2023

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikako neće po dobrom pamtiti ovu situaciju.

SKANDALOZNE UVREDE: "Smešno mi je što to radi" - teniska legenda na STUBU SRAMA!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Stefanos Cicipas

Prvi teniser sveta Novak Đoković nije dobio pravo da nastupi na Mastersu u Indijan Velsu, pa su automatski glavni favoriti za titulu postali Danil Medvedev, Karlos Alkaras, ali i Stefanos Cicipas.

Ipak, već posle drugog kola broj kandidata za osvajanje pehara je manje za jednog igrača, pošto je Stefanos Cicipas poražen već na startu, i to od Džordana Tompsona sa 2:1.

U trećem setu je viđena velika borba, Grk je pokušavao da pokrene navijače na tribinama da navijaju za njega, što je nakon duela prokomentarisao i Australijanac koji ga je izbacio sa turnira.

- Zapravo sam počeo da se smejem kada je to radio. Nije da mi je bilo smešno što to radi, već činjenica da mi želimo da budemo u toj situaciji - izjavio je Tompson nakon meča drugog kola, alaudirajući na poteze Cicipasa.

Foto: Tanjug/AP

Stefanos Cicipas je bio 2. nosilac u Indijan Velsu

Grčki teniser je poznat kao neko ko vrlo često voli da provocira, pa i nije među omiljenim igračima na Turu, a čini se da takvo mišljenje deli i Tompson, koji je takođe poznat kao neko ko nema "dlake na jeziku".

Nakon slavlja protiv finaliste Australijan opena, australijski teniser će se u meču trećeg kola sastati sa Čileancem Alehandrom Tabilom, koji je takođe napravio iznenađenje i savladao je Maksima Kresija, koji je u Kaliforniji bio postavljen za 32. nosioca.

Podsetimo, od srpskih predstavnika je na turniru ostao još Miomir Kecmanović, koji se u meču drugog kola sasataje sa Stenom Vavrinkom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading