PRORADIĆE SRPSKI INAT: Ivanišević saopštio OHRABRUJUĆE VESTI o Đokoviću koje je Srbija nestrpljivo čekala!

Autor:

Sport

09.03.2023

08:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saga oko Novaka i Amerike još uvek nije okončana.

PRORADIĆE SRPSKI INAT: Ivanišević saopštio OHRABRUJUĆE VESTI o Đokoviću koje je Srbija nestrpljivo čekala!

Foto: Starsport

Goran Ivanišević i Novak Đoković

Bestidan tretman Zapada prema srpskom teniseru Novaku Đokoviću nastavljen je odlukom američkih vlasti da mu ne dozvole nastup na mastersima u Indijan Velsu i Majamiju. Ipak, Noletov trener Goran Ivanišević izjavio je da je njegov izabranik silno motivisan da zaigra na Floridi, te da čini sve što je u njegovoj moći da pokuša da osvoji novi pehar iz serije 1000.

Nije se odustalo (od Majamija). To je njemu u glavi, želi da igra. Ja bih voleo da ga puste, bilo bi to dobro i za njega i za tenis, ali nije smak sveta i ako ga ne puste - rekao je hrvatski stručnjak za "Sportklub" i potom dodao:

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak ne odustaje od "američkog sna" - Goran Ivanišević

- Glavno je da ćemo znati brzo, pa da možemo da napravimo plan. Tehnički, ne znam koliko je to najbolje rešenje za pripremu na šljaci, mada je on osvajao Monte Karlo i kada je igrao u Indijan Velsu i Majamiju… Sve zavisi od Novaka – ako je spreman u glavi i ako je u režimu rada fajtera, kao u Australiji, onda je sve moguće.

Podsetimo da se Srbin zahvaljujući furioznom startu sezone u Australiji vratio na čelo ATP liste, potom je poražen u polufinalu Dubaija od Medvedeva, a ukoliko propusti celu američku turneju postoji šansa da izgubi status svetskog broja 1.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading