GROM IZ VEDRA NEBA: Na pomolu ŠOK - loša vest za Đokovića!

Autor:

Sport

06.03.2023

09:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najboljem igraču u istoriji ugrožen presto, uskoro će sve biti razjašnjeno.

GROM IZ VEDRA NEBA: Na pomolu ŠOK - loša vest za Đokovića!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Odluka američkih vlasti da uskrate pravo ulaska u zemlju srpskom teniseru Novaku Đokoviću veoma lako može doneti smenu na čelu ATP liste, a svoju šansu vrebaju Karlos Alkaras i Stefanos Cicipas.

As iz Mursije ima šansu da već osvajanjem Indijan Velsa pretekne Noleta, budući da brani tek 360 bodova na prvom narednom turniru iz serije 1000. Ipak, da bi zadržao tron, Španac potom mora da odbrani pehar u Majamiju, što će biti izuzetno težak poduhvat, budući da je zadobio povredu tokom Rija.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Nada Španaca tinja - Alkaras napada Novakov tron

Sa druge strane, Grk gotovo da ne brani ništa u SAD (135 bodova kombinovano), pa bi osvajanjem oba mastersa takođe došao ispred Srbina. Takozvani "Sanšajn dabl" pošao je za rukom tek sedmorici igrača ikada, a među njima i Đoković i to četiri puta – 2011, 2014, 2015. i 2016.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Cicipas čeka svoju šansu

Podsetimo da vlasnik 22 grend slem titule trenutno ima 7.160 ATP bodova, Alkaras je na 6.780, dok ih je Cicipas sakupio 5805.

Mečevi glavnog žreba Indijan Velsa počinju 8. marta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading