LIDER KREĆE U ODLUČUJUĆE BORBE: Sledi veliki derbi! Može li pitanje šampiona da bude rešeno već nakon prvog prolećnog susreta?

Autor: Vladimir Vorih

Sport

18.03.2023

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pitanje šampiona može biti rešeno već ovog vikenda...

LIDER KREĆE U ODLUČUJUĆE BORBE: Sledi veliki derbi! Može li pitanje šampiona da bude rešeno već nakon prvog prolećnog susreta?

Foto: FK Kaluđerica 1969

Prethodnog vikenda startovao je prolećni deo šampionata u okviru Prve beogradske lige - "grupa C", ali će lider ovog takmičenja tek u nedelju 19. marta odigrati svoj premijerni takmičarski meč u 2023. godini.

 

Fudbaleri Kaluđerice 1969 prvi deo šampionata okončali su sa 11 pobeda i svega jednim remijem (Pudarci 0:0) i pred svoj prvi susret u nastavku šampionata imaju šest bodova više u odnosu na prve pratioce, ekipe Vrčina i Vinče, ali istovremeno i jedan meč manje odigran.

Tokom zimske pauze ekipa je doživela određene promene u igračkom kadru, ali ono što je mnogo važnije jeste činjnica da su puleni trenera Žakule marljivo radili i kako u samom klubu ističu, sve je spremno da fudbaleri u narednom periodu prikažu da se sa punim pravom nalaze na poziciji na kojoj jesu i da su glavni kandidati za plasman u viši rang takmičenja, Beogradsku zonu.

Prethodnog vikenda, dok su rivali vojevali prve prolećne borbe za bodove, ekipa Kaluđerice 1969 je odigrala kontrolni susret protiv ekipe Minela. U pravoj goleadi crveno-crno-beli su slavili rezultatom 6:2 (3:1), a sada u okviru 15. prvenstvenog kola očekuje ih derbi sa ekipom Vinče.

Mlada i poletna ekipa Vinče u veliki derbi ulazi na krilima prošlonedeljnog trijumfa u Parcanima gde su rutinski, rezultatom 3:1 savladali domaći Vis i svakako u predstojeći duel ulaze sa željom da zakomplikuju borbu za sam vrh tabele.

Prvi ovosezonski duel dve ekipe Kaluđerica 1969 je ubedljivo rešila u svoju korist rezultatom 7:3.

- Prva beogradska liga - "grupa C", 15. kolo:

Kaluđerica 1969 - Vinča

Datum: Nedelja, 19. mart

Početak: 11 časova

 

Istovremeno u redovima Kaluđerice 1969 istakli su da su započeti i radovi na poboljšanju infrastrukturnih uslova i očekuje se da već od naredne sezone u Beogradskoj zoni i igrači i publika mogu uživati u boljim uslovima koji će vladati na igralištu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading