BELI ORLOVI SLEĆU NA "ŠIROKI POTOK": Nova nedelja i još jedna utakmica koja donosi veliki izazov! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

18.03.2023

11:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cilj je plasman u viši rang takmičenja i sve j podređeno njegovom ostvarenju.

BELI ORLOVI SLEĆU NA "ŠIROKI POTOK": Nova nedelja i još jedna utakmica koja donosi veliki izazov! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Omladinac Rakinac

Fudbaleri Omladinca iz Rakinca užurbano se pripremaju za nastavak takmičenja u okviru Opštinske lige Velika Plana u kojoj su prethodne jeseni sa skorom od četiri pobede, jednog remija (Karađorđe Radovanje 2:2) i isto toliko poraza (Sloga Miloševac 0:2), zauzeli drugu poziciju i za trenutnim liderom na tabeli Slogom iz Miloševca zaostaju dva boda.

 

Klub sa velikim ambicijama ulazi u prolećni deo šampionata, a optimizam svakako podgreva i činjenica da će trenutno vodeću ekipu dočekati na svom terenu, pred domaćim navijačima i svakako će u tom pogledu imati veliku priliku da eventualnim trijumfom izbore plasman u viši rang takmičenja, Podunavsku okružnu ligu u kojoj su se poslednji put takmičili u sezoni 2016/17.

Kada je reč o predstojećem protivniku, Belim Orlovima iz Pridvorice, oni se u aktuelnoj sezoni takmiče u okviru Jaseničke opštinske lige, ali su prethodnu jesen okončali na poslednjoj poziciji sa svega tri boda na svom kontu. Svi u Pridvoricama se rado prisećaju sezone 2017/18 kada su ostvarili istorijski rezultat u okviru navedenog takmičenja. Te sezone su zauzeli treću poziciju na tabeli, a bili su i jedini koji su tadašnjem šampionu Železinčaru iz Kusatka naneli poraz, pobedivši ih rezultatom 3:1.

Uoči predstojećeg pripremnog susreta u redovima Omladinca ističu:

- I ove nedelje dočekujemo novog protivnika u punom sastavu, kako bismo uigrali nove taktičke zadatke, a sve u svrhu što bolje fizičke, taktičke i mentalne pripreme da spremni dočekamo početak prolećnog dela prvenstva. Imamo viziju, radimo pametno, verujemo u sebe i u ono što radimo, a to je da ostvarimo svoj cilj da se na kraju ovog prolećnog dela plasiramo u Podunavsku okružnu ligu. Pozivamo sve ljubitelje fudbala da u što većem broju dodju na naš stadion.  

 

- Prijateljska utakmica:

Omladinac (Rakinac) - Beli Orlovi (Pridvorice)

Stadion; "Široki potok", Rakinac

Datum: 19. mart 2023. godine

Početak: 11 časova

Foto: FK Omladinac Rakinac

Sledi novi test

 

Da podsetimo, tokom dosadašnjih priprema ekipa Omladinca je ostvarila zapažene rezultate. Nakon remija u duelu sa Zadrugarom 1947 iz Tabanovca (3:3), rakinački fudbaleri su savladali Crvenu zvezdu iz Miraševca (3:0) i Novi Mladi borac iz Vodica (2:0) i svakako u predstojeći duel ulaze sa puno optimizma da se uspešni rezultati mogu nastaviti.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading