JAČI OD SVIH PROBLEMA: Optimizam ih ne napušta - desetkovani Aranđelovčani odlaze u Stamnicu po "brejk"! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

18.03.2023

14:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je spremno da se u nastavku sezone ostvare bolji rezultate.

JAČI OD SVIH PROBLEMA: Optimizam ih ne napušta - desetkovani Aranđelovčani odlaze u Stamnicu po "brejk"! (FOTO GALERIJA)

Foto: OFK Aranđelovac 1979

Nakon više od četiri meseca, ovog vikenda startuje takmičenje u okviru Zone Podunavsko-šumadijske, a jedan od najinteresantnijih duela biće odigran u Stamnici gde će domaći Rudar dočekati ekipu OFK Aranđelovca 1979.

 

Aranđelovački fudbaleri prethodnu jesen okončali su na dvanaestoj poziciji ostvarivši skor od dve pobede, tri remija i osam poraza i u nastavku takmičenja predstoji im borba za očuvanje statusa zonskog ligaša. 

Tokom zimske pauze rukovodstvo kluba je radilo na jačanju igračkog kadra, ali i na očuvanju rostera koje će u drugom delu šampionata biti značajno uigranije, a samim tim i za očekivati je da se ostvare rezultati koji će u narednim mesecima klub uvesti u "mirnu luku".

Redove aranđelovačkog kluba u zimskom prelazanom roku naputili su Mirko Simonović, Borislav Živković, Marko Grujović i Petar Dimitrijević kojima se klub zahvalio na svemu što su učinili u opremi plavo-bele boje, a istovremeno novi članovi OFK Aranđelovca 1979 postali su Aleksandar Manić, Uroš Krunić, Miloš Milić, Ilija Prekić, Marko Stanišić, Slaviša Raković, Filip Đurović i Miloš Lakušić. 

Uz navedeno treba napomenuti da će u sastavu koji čini ukupno 26 fudbalera, biti čak osmorica bonus igrača.

 

- Roster OFK Aranđelovac 1979 za prolećni deo sezone 2022/23:

Golmani: Marko Blagojević, Aleksandar M. Radovanović (bonus), Aleksandar Z. Radovanović; 

Odbrana: Stefan Jovanović (bonus), Ognjan Simić (bonus), Kristijan Kulundžić (bonus), David Jovičić (bonus), Ivan Perić, Stefan Drndarević, Aleksandar Dragačević, Zlatko Milošević;

Sredina: Milan Jevtić, Aleksandar Kamatović, Vladimir Ilić, Stefan Veličković, Stefan Pantelić (bonus), Veljko Radović (bonus), Nemanja Petrović (bonus), Aca Manić (nov igrač), Uroš Krunić (nov igrač), Miloš Milić (nov igrač), Ilija Prekić (nov igrač), Marko Stanišić (nov igrač), Slaviša Raković (nov igrač);

Napad: Filip Đurović (nov igrač), Miloš Lakušić (nov igrač)

Kao što je već napomenuto, ekipa OFK Aranđelovca 1979 prolećni deo sezone započenje teškim gostovanjem u Stamnici gde će se sastati sa prilično pojačanom ekipom Rudara. Jasno je da predstoji izuzetno zanimljiv duel u kojem će aranđelovački fudbaleri nastupiti osetno oslabljeni. Ekipa je desetkovana što povredama, što administrativnim problemima, ali kako ističu svi u klubu, predaje nema i ekipa će pokušati a stigne do velikog "brejka" na vrućem terenu.

Foto: OFK Aranđelovac 1979

Veliko iskušenje na startu drugog dela šampionata

 

- Zona Podunavsko-šumadijska, 14. kolo:

Rudar (Stamnica) - OFK Aranđelovac 1979 (Aranđelovac)

Stadion: FK Rudar u Stamnici

Datum: 19. mart 2023. godine

Početak: 14.30 časova

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading