U PETROVCU NA MLAVI NE GUBE NADU: Sloga 33 od prvog prolećnog kola ima jasno zacrtani cilj - svi pogledi su usmereni ka vrhu tabele!

Autor: Vladiimr Vorih

Sport

17.03.2023

14:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došlo je vreme da se u borbu za bodove krene...

U PETROVCU NA MLAVI NE GUBE NADU: Sloga 33 od prvog prolećnog kola ima jasno zacrtani cilj - svi pogledi su usmereni ka vrhu tabele!

Foto: FK Sloga 33 Petrovac na Mlavi

Nakon puna četiri meseca klubovi Zone Podunavsko-šumadijske započinju prolećni deo šampionata, a verovatno najzanimljiviji susret prolećne premijere biće odigran u Rabrobu gde će domaći RSK dočekati velikog favorita ekipu Sloge 33 iz Petrovca na Mlavi.

 

Fudbaleri Sloge 33 prethodnu jesen okončali su sa skorom od deset pobeda, dva remija i svega jednog poraza što predstavlja najbolji učinak od svih ekipa članica navedenog ranga takmičenja, ali usled odluke disciplinske komisije Fudbalskog saveza Regiona zapadne Srbije, klub u nastavak takmičenja ulazi sa 12 bodova manje i trenutno zauzima treću poziciju na tabeli sa pet bodova zaostatka u odnosu na lidera VGSK iz Velikog Gradišta.

I pored svega navedenog u Petrovcu na Mlavi ne gube nadu da se aktuelni zaostatak može i mora nadoknaditi u narednim mesecima i da će Sloga 33 ipak uspeti već od naredne jeseni da krene u žetvu bodova u okviru Srpske lige Zapad.

U prvom prolećnom kolu ekipa iz Petrovca na Mlavi gostuje u Rabrovu gde će se sastati sa ekipom RSK-a. Prvi ovosezonski duel Sloga 33 je ubedljivo rešila u svoju korist rezultatom 5:0.

Foto: FK Sloga 33 Petrovac na Mlavi

Spremni su za prolećne borbe

 

- Zona Podunavsko-šumadijska, 14. kolo:

RSK (Rabrovo) - Sloga 33 (Petrovac na Mlavi)

Stadion: RSK u Rabrovu

Datum: 19. mart 2023. godine

Početak: 14.30 časova

- Parovi 14. kola Zone Podunavsko-šumadijske:

VGSK (Veliko Gradište) - Sloboda (Lipe)

Đerdap (Golubac) - Morava (Velika Plana)

RSK (Rabrovo) - Sloga 33 (Petrovac na Mlavi)

Sloga 1924 (Batočina) - Pomoravlje 1946 (Vlaški Do)

Omladinac (Šetonje) - Šumadija (Aranđelovac)

Rudar (Stamnica) - OFK Aranđelovac 1979 (Aranđelovac)

Borac 1932 (Ralja) - Karađorđe (Topola)

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading