KLUB JE MORAO DA REAGUJE: Promene su bile neophodne! Hoće li šok terapija dati rezultat?

Autor: Vladimir vorih

Sport

16.03.2023

10:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rezultati nisu bili na zadovoljavajućem nivou.

KLUB JE MORAO DA REAGUJE: Promene su bile neophodne! Hoće li šok terapija dati rezultat?

Foto: Starsport

I dok na lozničkom "Lagatoru" niče velelepni sportski objekat, fudbaleri Loznice na startu prolećnog dela sezone ne beleže očekivane rezultate i klub se u ovom momentu nalazi u zoni koja po okončanju takmičenja vodi u niži stepen fudbalskog takmičenja, Srpsku ligu Zapad.

 

Tokom prolećnog dela šampionata u okviru Prve lige Srbije, Lozničani su u četiri susreta zabeležili tri remija (Metalac Gornji Milanovac 1:1, Radnički Sremska Mitrovica 1:1 i Mačva Šabac 0:0) i jedan poraz (Inđija Toyo Tires 0:1), a fudbaleri sa "Lagatora" su poslednji trijumf ostvariili pre gotovo četiri i po meseca kada su u Klupcima načinili senzaciju savladavši RFK Grafičar rezultatom 2:1.

Usled svega navedenog klub je hitno morao da reaguje i primeni "šok terapiju". Dosadašnji trener kluba Milorad Anđelković više neće obavljati navedenu funkciju, a na sednici Izvršnog odbora kluba odlučeno je da se "vruć krompir" poveri iskusnom pedesetčetvorogodišnjem stručnjaku Aleksandru Janjiću.

- Aleksandar Janjić

Datum rođenja: 28. februar 1969. godine

Igračka karijera: Rad (Beograd), Karl Cajs Jena (Nemačka), Puebla (Meksiko)

Trenerska karijera: Rad (Beograd), Bežanija (Beograd), Javor-Matis (Ivanjica), Smederevo (Smederevo), Voždovac (Beograd), Metalac (Gornji Milanovac), Borac (Banjaluka), GFK JAgodina (Jagodina), Inđija (Inđija)

Foto: Starsport

Opstanak je primarni cilj

 

Treba napomenuti da je odlaskom nekadašnjeg trenera sa njim otišao i kompletan stručni štab, tako da će novoimenovani stručnjak u narednom periodu imenovati i nove članove svog tima.

Kada je reč o nastavku takmičenja, do kraja ligaškog dela ostalo je da se odigra još sedam utakmica. Novi trener Janjić će debi na klupi zabeležiti već predstoječeg vikenda kada će ekipa gostovati OFK Vršcu. Nakon gostovanja na Gradskom stadionu u Vršcu, pred lozničkim prvoligašem je izuzetno težak raspored tokom kojeg će ugostiti novobeogradski IMT, čajetinski Zlatibor i kruševački Trayal, dok će gostovati na Banjici (Rad), u Pančevu (Železničar) i Novom Sadu (RFK Novi Sad 1921).

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading