NEMA PREDAJE: Sinđelić odlazi na noge velikom rivalu sa samo jednim ciljem - serija loših rezultata prekida se na Omladinskom stadionu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

15.03.2023

23:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došlo je vreme i za slavlje u Vojislava Ilića?

NEMA PREDAJE: Sinđelić odlazi na noge velikom rivalu sa samo jednim ciljem - serija loših rezultata prekida se na Omladinskom stadionu!

Foto: FK Sinđelić

Njihovi mečevi redovno su obilovali velikom neizvesnošću, a u prilog navedenoj tvrdnji govori podatak da je u svakom od poslednja četiri međusobna duela postizan po samo jedan pogodak.

 

Na Omladinskom stadionu u subotu 18. marta sa početkom od 15 časova odigraće se jedan od velikih "malih" beogradskih derbija u kojem će se sastati OFK Beograd i Sinđelić.

Ekipe u potpuno različitom raspoloženju dočekuju predstojeći duel. Na staroj Karaburmi vlada veliki optimizam. Klub se tokom zimske pauze stabilizovao, angažovana su pojačanja koja bi rado u svojim redovima videli i superligaški klubovi i ne čudi podatak da su "romantičari" na startu prolećnog dela sezone u dva vezana gostovanja zabeležili sito toliko pobeda. 

Ekipa trenera Sime Kruniće prvo je u Dobanovcima savladala ekipu Budućnosti rezultatom 3:1, da bi prethodnog vikenda nadvisila BASK TEK na Carevoj ćupriji rezultatom 2:1. Time su "romantičari" stigli do treće pozicije beogradske grupe srpskoligaškog karavana i sa punim pravom nadaju se velikoj borbi za sam vrh tabele.

Foto: OFK Beograd

I pred duel sa Sinđelićem, sa stare Karaburme poručuju...

 

Sa druge strane ekipa Sinđelića se i dalje nalazi u rezultatskoj krizi. Od 30. oktobra prethodne godine i duela sa Torlakom (1:0), ne znaju za trijumf i svi u redovima crveno-belih nadaju se prekidu crne serije upravo na, verovatno i najtežem gostovanju u prolećnom delu sezone.

Velika boljka ovosezonskih partija crveno-belih, jeste hronična neefikasnost. Sinđelić je u 17 odigranih mečeva svega 12 puita zatresao mrežu protivnika i po tom parametru slabiji od ekipe iz Ulice Vojislava Ilića samo su fudbaleri "fenjeraša" RAdničkog iz Obrenovca.

- Srpska liga Beograd, 18. kolo:

OFK Beograd - Sinđelić

Stadion: Omladinski stadion

Datum: Subota, 18. mart

Početak: 15 časova

Kao što je već pomenuto, mečevi dve ekipe odišu velikom neizvesnošću. Poslednja četiri međusobna susreta okončana su rezultatom 1:0, a tri puta su slavili fudbaleri sa stare Karaburme, dok je Sinđelić jedini trijumf ostvario upravo u aktuelnoj sezoni na svom terenu u susretu koji je odigran 27. avgusta prethodne godine.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading