MUŠKARCI SU JOJ DOSADILI PA JE REŠILA DA SAMA SEBE ZADOVOLJI: Plava bomba ZABORAVILA na muški rod, kada vidite šta radi RASPAMETIĆETE SE

Autor:

Lifestyle

20.03.2023

19:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlučila je da uzme stvar u svoje ruke.

MUŠKARCI SU JOJ DOSADILI PA JE REŠILA DA SAMA SEBE ZADOVOLJI: Plava bomba ZABORAVILA na muški rod, kada vidite šta radi RASPAMETIĆETE SE

Foto: Instagram/ thirtywaves

Britani Alin je influenserka koja već dugo nema momka. Dosadilo joj je što je sama pa je odlučila da ode na medeni mesec solo, a sebi je obećala da neće više zavisiti od muškaraca. Prošle godina u Londonu zamrzla je jajne ćelije, a nakon toga rezervisala je svoj odmor iz snova u Francuskoj i Italiji, prenosi Jam Press. Od tada, živi svoj najbolji, samački život.

Foto: Instagram/ thirtywaves

Britani se snima nakon treninga

- Mislim da svi imaju dane kada žele neku romansu, i ja to želim ali ne osećam pritisak da se udam. Jednom sam čula ovaj citat da ako se oženiš s 50 godina, za ljubav svog života, možeš biti s tom osobom 30 godina. Moja najduža veza trajala je oko pet godina i činilo mi se da je to zauvek, tako da ako 30 godina budem sa čovekom svog života, ne žuri mi se - rekla je u videu na Jutjubu.

Njen pogled na život dolazi od roditelja.

- Imala sam roditelje koji su me zaista podržavali, realisti i oni su mi rekli: "Želimo da iskusiš sve u životu da se tako dobro zabaviš". Roditelji su rekli da je brak neverovatan. Kao i da su deca su neverovatna, ali to nije savršeno rešenje i stvarno je teško, nemaju svi savršen brak ili, znate, savršenu decu - objašnjava i dodaje:

Foto: Instagram/ thirtywaves

Britani na odmoru

- Sa 20 godina bila sam drugačija, htela sam da budem mama koja ostaje kod kuće. Bila sam zaljubljena u tipa kog sam poznavala iz srednje škole i mislila sam da ćemo živeti u istom gradu i venčati se i imati decu do 27 ili 30, a ja ću imati neke strastvene projekte sa strane. Sa 25 smo raskinuli i ja sam otišla u skroz drugom smeru. Mislim da bi bila zadivljena i smatrala da je istina ono što sam ja zamislila, a sve je bilo suprotno, sve što mislite da će se desiti verovatno neće - priča.

Nakon raskida shvatila je da medeni mesec ne treba da bude samo za parove. Zbog svojih odluka postala je razlog osnaženja mnogobrojnih žena i ona ih je nadahula da idu na solo putovanja, piše "Njujork post".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading