KOD KOMŠIJE NE TREBA IĆI NI PO ŠEĆER: Žena podelila ISPOVEST o vezi sa oženjenim muškarcem - Uhvatio je na STARU foru i sada ne može da se izvuče!

Autor:

Lifestyle

22.03.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podelila je najluđe iskustvo sa komšijom.

KOD KOMŠIJE NE TREBA IĆI NI PO ŠEĆER: Žena podelila ISPOVEST o vezi sa oženjenim muškarcem - Uhvatio je na STARU foru i sada ne može da se izvuče!

Foto: pexels.com

Jedna žena u svojoj ispovesti ispričala je kako sada izgled njen odnos sa komšijom sa kojim je stupila u neku vrstu vezu. Mora da vam je odmah jasno da je reč o ljubavnoj priči, ali on je oženjen, dok je ona slobodna.

Ja sam slobodna žena od 25 godina i radim za televizijsku kuću. Mesecima su me muškarci ostavljali na cedilu pa mi je srce poskočilo kada sam na kolima našla poruku, pisalo je:  “Zdravo slatkice. Žao nam je što vam je guma prazna. Daj mi broj ako želiš pomoć. Tvoj, Karlos.” Karlosov vrt se nadovezuje na moj i već dugo mu se divim kada radi napolju. Ali, možda naivno, prihvatila sam njegovu ponudu - nakon sve loše sreće s muškarcima koje sam imala, ionako sam uglavnom odustala - priča žena.

Nakon što su se upoznali bio je drag, razgovarali su satima i rekao je da ima poteškoća u braku. Ona mu je ispričala kakav joj je ljubavni život.

Foto: Shutterstock

Muškarac ljubi ženu

- Ispričala sam mu o nedostatku ljubavnog života - deset izlazaka u poslednja dva meseca, a svaki se završio loše. Sledeće nedelje neko je pokucao na vrata i on je stajao sa flašom vina. Kad sam otvorila vrata, srce mi je lupalo - nikad pre nisam osetila nešto slično. Ušao je i popili smo bocu, pa još jednu. Pre nego što je otišao, imali smo neverovatan seks na stolu - priča i dodaje:

Viđali smo se što smo češće mogli. Srešću se s njim bilo kada, ali za njega je to komplikovano. Toliko me privlači, ali takođe se bojim da će mi njegova žena pokucati na vrata ako sazna.

Foto: pixabay.com

Muškarac i žena se ljube

Savetnica portala "Sun" podelila je svoj odgovor:

- Za tango je potrebno dvoje, ali kako biste se osećali da je to vaš muž? Dobijam stotine poruka od ljudi čiji partner ih vara. Srceparajuće je i posledice su ogromne, pogotovo ako su u pitanju i deca. Ako njegova veza nije na visokom nivou, onda je na njemu da to reši. Želiš li se zaista zadovoljiti vezom bez obaveza u kojoj nisi ništa više od plena? Vi vredite više od toga. Niste imali sreće s izlascima, ali naći će se neko za vas ko traži otvorenu i iskrenu vezu poput vas - savetuju je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading