SVE PUCALO OD STRASTI DOK MUŠKARAC NIJE ZATRAŽIO NEŠTO BIZARNO: Uništio sam sebe, a žena BESNA “To ne treba da bude ni blizu spavaće sobe!“

Autor:

Lifestyle

11.03.2023

19:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Jedan muškarac pokušao je da me natera da taj izraz koristim u spavaćoj sobi."

SVE PUCALO OD STRASTI DOK MUŠKARAC NIJE ZATRAŽIO NEŠTO BIZARNO: Uništio sam sebe, a žena BESNA “To ne treba da bude ni blizu spavaće sobe!“

Foto: Shutterstock

Trenutno postoji jedan termin koji se svuda „provlači“. Tako devojke nazivaju partnere koje im sve kupuju, dok one žive u raskoši i bogatstvu. Jednoj ženi to se nikako nije dopalo. Kada je bila u spavaćoj sobi sa partnerom, dok su uživali on je sve pokvario. Neprijatna situacija desila se tokom seksa.

- Nedavno je jedan tip pokušao da me natera da termin "tata" koristim u spavaćoj sobi, što je totalni deflator za devojke. To je reč koju ja uopšte ne volim. Glupirali smo se kao tinejdžeri, a on me pogledao u oči i rekao: “Zovi me tata”. Pomalo odbojan izraz mog lica naterao ga je da se neugodno nasmeje i kaže: "Samo se šalim!" Ali nije se šalio - priča devojka.

Istakla je da svi imamo neke svoje mane i da ga ne osuđuje zbog toga, ali da je ovo ipak previše.

Foto: Shuttestock

Žena nezadovoljna nakon odnosa

- Poslednji put kada sam nekoga nazvala “tata“ bilo je kada sam imala otprilike tri godine i to sam rekla ocu. Taj pojam ne treba da bude ni blizu spavaće sobe - ističe devojka.

Žena je u svojoj ispovesti rekla da postoji još jedna stvar zbog koje se posebno nervira, a to su žene koje tepaju svojim partnerima kao da su bebe.

- Tu su i odrasle žene koje razgovaraju sa svojim partnerima dečijim govorom. Ozbiljno, postoji li išta odvratnije od sedenja pored para koji govori: "Želi li moj mali kolačić poljubac" - objasnila je ona za “Njujork post“.

Šta vi mislite o ovoj situaciji?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading