PARTIZAN SAOPŠTIO SJAJNE VESTI! Real, Barsu i Olimpijakos čeka PAKAO!

Autor:

Sport

20.03.2023

18:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana nalaze se blizu plasmana u Top 8 Evrolige, a predstojeća tri meča igraće kao domaćini.

PARTIZAN SAOPŠTIO SJAJNE VESTI! Real, Barsu i Olimpijakos čeka PAKAO!

Foto: Starsport

Navijači Partizana u Štark Areni

Malo je reći da bi dve "Štark arene" bilo malo da primi sve zainteresovane "grobare" za mečeve protiv Reala, Barselone i Olimpijakosa, koje izabranici Željka Obradovića igraju pred svojim navijačima.

Ulaznica za pomenute okršaje više nema u slobodnoj prodaji, te se može konstatovati da evropske velikane čeka "pakao Arene" u bukvalnom smislu ove reči.

Informaciju je prvi objavio Telesport, a iz Partizana je stigla potvrda da je preostalo još jako malo karata za meč sa Panatinaikosom, koji je na programu sredinom aprila u poslednjem kolu Evrolige.

Foto: Starsport

 

Ono što je sigurno da će i atinske Zelene sačekati grotlo Arene, jer će "grobari" i u tom okršaju ispuniti dvoranu do poslednjeg mesta.

Prema tome, u svakoj od predstojeće tri utakmice sa Madriđanima, Kataloncima i Pirejcima prisustvovaće gotovo 20.000 najvatrenijih navijača i bodriti Obradovićev tim na putu ka plej-of fazi najelitnijeg klupskog takmičenja.

Partizan dočekuje Olimpijakos u petak, 24. marta od 20.00 časova, a crno-belima su iz poslednjih pet kola potrebne dve pobede kako bi teoretski obezbedili plasman u Top 8.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading