GROBARI PALI U TRANS: Navijači Partizana saznali FENOMENALNE vesti pred završnicu sezone!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli dobili vrhunsku informaciju pred finiš AdmiralBet ABA lige.

GROBARI PALI U TRANS: Navijači Partizana saznali FENOMENALNE vesti pred završnicu sezone!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana tokom večitog derbija

Košarkaši Partizana nalaze se u sjajnoj seriji rezultata, kako u Evroligi, tako i u AdmiralBet ABA ligi, čime su sebi obezbedili odličnu poziciji pred sam finiš regularnog dela takmičenja na Jadranu.

Crno-beli su slavili u derbiju protiv Crvene zvezde, tako da u slučaju svih pobeda u preostalih pet kola, definitivno će završiti na prvom mestu pred plej-of, što u ovom takmičenju može da znači i presudnu prednost.

Jedan od mečeva u kom Partizan može da se oklizne je i duel sa Cedevita Olimpijom, koji će biti odigran u Areni, u nedelju 26. marta. Sada su navijači beogradskog tima saznali sjajne vesti pred taj duel.

Foto: Starsport

Željko Obradović i Kevin Panter

Naime, tog datuma se obeležava Svetski dan borbe protiv epilepsije, koji je ustanovljen još 2008. godine, na inicijativu Kanađanke Kesidi Megan. Tim povodom, KK Partizan je odlučio da se pridruži ovoj akciji i da časti svoje fanove pred duel sa slovenačkom ekipom.

"Parni valjak" je obavestio svoje navijače da će ulaz na meč protiv Cedevita Olimpije biti besplatan. Vlasnici sezonskih karata će svakako imati svoja mesta rezervisana, dok će ostale karte biti podeljene. Besplatna podela počinje 21. marta i vršiže se putem servisa Ticketline (Prodajna mesta u TC Merkator i TC Stadion Voždovac, odnosno Štark arena na dan utakmice od 16 časova)


U saopštenju za javnost, klub je pozvao sve navijače da podrže crno-bele u važnom meču protiv Cedevita Olimpija i da svi zajedno pruže podršku obolelima od epilepsije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
IDEMO NA POBEDU I TO VELIKU

21.03.2023 01:47

Zadrzimo SAMO DRAGICA I GOTOVI SU. 20 RAZLIKE !