SAZNAJEMO! Partizan TUŽI navijače Crvene zvezde zbog pretnji Matijasu Lesoru!

Autor:

Sport

16.03.2023

09:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saga oko sukoba na večitom derbiju je dobila novi zaokret.

SAZNAJEMO! Partizan TUŽI navijače Crvene zvezde zbog pretnji Matijasu Lesoru!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana su savladali Crvenu zvezdu sa 92:81 u večitom derbiju, koji je odigran u okviru 21. kola AdmiralBet ABA lige, ali je taj duel ostao u senci događaja sa kraja meča.

Naime, Matijas Lesor je nakon što je meč završen odlučio da se obračuna sa Filipom Petruševom, pa je krenuo ka krilnom centru reprezentacije Srbije. Francuz je došao do Petruševa, a zatim ga je odgurnuo i udario, pre nego što su ostali igrači uspeli da spreče još veći incident.

Kao epilog toga, KK Crvena zvezda je izdala saopštenje, u kom poziva AdmiralBet ABA ligu da odreaguje i kazni Lesora, jer ovo nije prvi incident u kom je francuski košarkaš učestvovao.

Takođe, tokom srede, Filip Petrušev je u pratnji svog advokata Velibora Repaje posetio PU Beograd, gde je dao izjavu i svoje viđenje situacije sa derbija.

Foto: Starsport

Sukob Filipa Petruševa i Matijasa Lesora

Sada je situacija sa večitog derbija poprimila nove dimenzije, jer kako nezvanično saznajemo, KK Partizan se sprema da krivično goni ljude koji su Matijasu Lesoru uputili pretnje na društvenim mrežama.

Konflikt sa utakmice je svakako razljutio navijače crveno-belih, koji su posle meča vređali centra Partizana i uputili mu pretnje, a sada su iz tabora crno-belih odlučili da podnesu prijave protiv tih lica.

Videćemo da li će do toga doći, kao i da li će Francuz biti kažnjen zbog ponašanja na utakmici sa Zvezdom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading